Reklama

Vegetarianství, veganství

Jarka (Út, 14. 11. 2006 - 01:11)

Ahojky Jano promin, nemela jsem v umyslu toho tvyho urazet.
Jen jsem se rozohnila protoze mi pripadalo ze to trochu prehani a nechavas si dost libit, ale zle jsem to nemyslela.
Papa

jana (Po, 13. 11. 2006 - 11:11)

Jarka otrapa to neni, jen je podivin. Ja andel taky nejsem ,jestli si to myslis. Sama mam obcas rada bezmase jidlo, navic je to pro me dobre, jelikoz mam lupenku, tak proc bych toho neuvarila vic. Ale mas pravdu, sluzku ze sebe delat taky nebudu. "jeho" jidlo uvarim, jen kdyz budu mit chut. kdyby toto byl jediny problem,tak by to bylo celkem pohoda. ale on je tak nejak nepoddajny ve vic vecech :-/ ale to se zvladne. diky ti za tvuj nazor. ja sice vic nevydelavam,ale spolecne finance taky jeste nemame, takze me vlastne nic nezavazuje k tomu, abych se o nej starala. za cenu toho, aby on me pokazde zdrbal, fakt ne.

Jarka (So, 11. 11. 2006 - 16:11)

Jano, nemyslim to zle, ale mas vymytej mozek zastaralyma "tradicema".
Pripadat si jak neschopna zenska, ze se o nej nemuzu postarat - ja bych ho pekne hnala. Milanek je zfamfrnelej, umi akorat komandovat a ty z toho jeste budes mit nejake vycitky??!! Ha!
V dnesni dobe, kdy oba vydelavaji naplno, zena mnohdy i vic nez chlap, co je tohle za mysleni? Luxuje, pere, myje nadobi, zehli, utira prach a buhvi co jeste napul s tebou?
Asi ne, vid, jen umi drzkovat abys nemichala nadobi. Mozna ho mas rada, ale ja bych takovymu klukovi neco HODNE RYCHLE vysvetlila, ten by se divil.
Milovat nekoho je jedna vec, nechat se sebe delat blbce je vec druha.
Preju ti do vztahu hodne stesti, s takovym otrapou to budes potrebovat.

Jana (So, 11. 11. 2006 - 09:11)

kazdopadne mi to jak se chova, prijde dost sobecke

Jana (So, 11. 11. 2006 - 09:11)

dekuju vam za vase nazory. uvitam urcite i dalsi. jak vidim, i tohle je vec nazoru. ja sveho pritele mam moc rada,ale kdyz omezuje nekdo mou vlastni svobodu a nemuzu si jist na co mam chut, to je proste moc.jenda znama mi dnes rekla, ze pry by ta pizza stejne v troube rybou nachuchla. na tom neco pravdy je.to je fakt. vyresila bych to mozna tak, ze mu nebudu varit. jenze to me trapi, protoze si pak pripadam jako neschpna zenska, kdyz se nemuzu postarat o svou polovicku :-(

Návštěvník (Pá, 10. 11. 2006 - 23:11)

Nejhorsi je, ze ON je ten prdlej ale jak se obvykle stava dokaze ostatni presvedcit o tom, ze ONI delaji neco spatne

Rachel (Pá, 10. 11. 2006 - 22:11)

Jana
...rekla jsi mu,jak ti jeho chovani vadi?
Mluvila jsi s nim o tom? No komu by to bylo prijemne takove omezovani...ty ho snad nejak omezujes?Nemusis akceptovat vsechno!
Zijete spolu,tak je na miste si ujasnit pravidla hry,ne?
Prece nebudes cely zivot ty mit jednu pul kuchyne a svoje nadobi a on druhou pul kuchyne a zase svoje nadobi!
Tohle je pouze muj nazor...

Rachel (Pá, 10. 11. 2006 - 22:11)

Ciste vegetarianstvi prinasi jak tak ctu jen vypatlanou hlavu...:)
Je to vas problem,ze se nedokazete ani v pitome restauraci najist nebo na nejaky oslave kde kvuli vam nebudou delat extra porci-po pripade na extra panvi!
Vy se omezujete...my se najime:)

A piste si co chcete,i treba to,ze tomu nerozumim...neni treba rozumet,staci pouze sledovat!Takto pusobite na mnoho lidi...
Hl.se proboha neurazte jak male decka!
Pokud ma nekdo tak silnou potrebu napsati jak my zase co jime vsechno pusobime na vas,at tak ucini..rada se pobavim!Bavte se taky!

Dalibor (Pá, 10. 11. 2006 - 22:11)

Až budeš sama úplná vegetariánka, tak svého partnera teprve až pak pochopíš, proč se tak chová. Zatím, ve Tvém stavu vývoje nemůžeš vnímat, co "čisté" vegetariánství Ti může opravdu přinést.'

Návštěvník (Pá, 10. 11. 2006 - 20:11)

No jak vidno tak prdlejch lidi beha po svete porad dost...

Jolana (Pá, 10. 11. 2006 - 20:11)

No, prehnane to je. Ale pokud chces s pritelem vyjit, asi ti nezbyde nez koupit jeste jedno nadobi i lednici, resp. on by to mel koupit, kdyz s nekym chce byt.
Zeptej se ho, kde to vycetl, ze by mu to skodilo.
Ja o tom tedy moc nevim, sama jim veganskou stravu jiz dele nez rok, ale prilezitostne hresim, hlavne ve spolecnosti je to nekdy velky problem. Jednou, kdyz jsem si nechtela dat veceri, ze zustanu jen u piva, protoze jsem krome salatu na jidelnicku nic nenasla, tak pak roznasel majitel slivovici a vnutil mi ji taky. Prvni sklenicku podal me a rikal, -tady tahle je ta specialne veganska-.
Jednou ale vypravela jedna zena z mezinarodni spolecnosti jako jeden jejich nejvetsich trapasu, jak pripravovala slavnostni veceri, veprove a kureci (pro ty, co veprove nesmi). A ze se ji, kdyz to servirovala nekdo zeptal, jestli pouzila stejnou panev na to kureci, na ktere pripravovala pred tim to veprove. Kdyz nechapave rekla, ze ano, polovina lidi se jidla nedotkla.

Jana (Pá, 10. 11. 2006 - 20:11)

Ahoj,Prosím o radu.Bydlím s přítelem- vegetariánem, kromě toho ještě nejí vajíčka a omezuje další věci.Já sama se řadím mezi skoro vegetariány-maso se snažím pouze omezit. Prosím Vás o vaše názory. Zažíváme výrazné rozpory ohledně stravy. Dnes jsem pro něho dělala pizzu a z mého přítele vylezlo, že není ochoten akceptovat ,když na mé půlce pizzy bude maso z ryby a na jeho ne. Zacal se zuby nehty branit. A to neni poprve, co takovato situace nastala. Nesmim ani pouzivat jeho nadobi na maso a drive jsem dokonce nemohla skladovat masne vyrobky v jeho lednici, ipresto ,ze byly zabalene v mikr.sacku. Ja toto proste nedokazu akceptovat, prijde mi to jako omezovani me vlastni svobody a hlavne mi to prijde nenormalni. Dnes kdy nedokazal akceptovat ze dam na pulku pizzy maso a jeho pulky se maso ani nedotkne! je to pro me posledni kapka. Opravdu mi to prijde nenormalni. Mam pocit, ze toto uz neni vegetarianstvi, ale fobie!! Prosim vas o vase nazory k teto veci. Chci znat nazor jinych vegetarianu. Jak vy byste se chovali?? Diky moc.'

Kačele (St, 8. 11. 2006 - 21:11)

Klady a zápory vegetariánství?'

Fotograf (St, 8. 11. 2006 - 19:11)

Myslite, ze vegetarianstvi a veganstvi ma sva skryta nebezpeci?!

http://www.freefoto.cz/srandicky/10193/

Rachel (St, 8. 11. 2006 - 19:11)

Irena
..no,hl.ze ty tady diskutujes ty nemasozravce:)))Taky umis jen urazet!

saba (St, 8. 11. 2006 - 14:11)

jo, Ireno, mas pravdu: diskusni fora jsou na intyernetu k diskusi. Beda ovsem, vyslovis-li nahodou svuj nazor, ktery neni totozny se sfanatizovanou masou.Toto ovsem jen na NEKTERYCH forech. Misto SLUSNE protiargumentace se sesype hora urazek..
Rachel:
:)) ziju dobre, dik!!po vanocich bych mela prijet domu,to bychom mohly zajit na to pivko!!:)

Irena (St, 8. 11. 2006 - 12:11)

Nesmíte si dámy, plést nervovou labilitu s prostým konstatováním faktu.
Když jste tak inteligentní, měly byste také vědět, že diskuzní fóra na internetu jsou určena k diskusi a výměně zkušeností. Nikdo si tady kšandy natahovat nepotřebuje. Zde konkrétně se mají vyměňovat zkušenosti s vegetariánstvím a veganstvím. Masožravci bohužel kromě určité agresivity disponují maximální myšlenkovou rigiditou, takže takovou jednoduchou věc asi těžko pochopí.'

Rachel (St, 8. 11. 2006 - 12:11)

Saba
jak zijes clovece?Ty jo,ja se nestacim divit jak jsou lidi nervove labilni!Staci napsat jednu vetu a oni zacnou nadavat...:)
No jo,kazdej kohout si chrani ty sve pipinky:))...rozcilovat se a kor jeste ve virtualnu,detinsky projev:)

Rachel (St, 8. 11. 2006 - 11:11)

P.S.vis,chytri lide nemaji potrebu davat svou inteligenci najevo na nejakem internetu a a cekat na uznani...my to vime o sobe samy:)

Rachel (St, 8. 11. 2006 - 11:11)

Jsi vtipna:)
Nic jinyho neumis nez jen blbe zvanit?:))
Nejspis mas sama problem...to lidi delaj,no:) Umis psat urazky jak male decko ze zakladky,docela se tu bavim:))
Toz alespon napis neco poradnyho ne?Treba:bezte do prdele!!!!:))))))))))))))))

Reklama

Přidat komentář