Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP11 :-)

LAZAR (Ne, 18. 4. 2010 - 12:04)

AT CUMIM JAK CHCI ZADNOU BOHYNI HNOJNOSTI NEVIDIM.......,.Tak se o ni sabnete! :-))
Diky Alco,at ti dobre hnoji :-)

Tohle je bohyně hojnosti. Zašlete ji 6 svým přátelům a stanete se bohatým v průběhu 4 dnů,pošlete ji 12 svým přátelům a stanete bohatým v průběhu 2 dnů. Peníze na vás spadnou z nebe.Jestli odstraníte tuto zprávu, nebudete to moci prověřit. 
Opravdu to funguje.

LAZAR (Ne, 18. 4. 2010 - 11:04)

a je to(takhle začínala...Zdeno to mi krivdis,vzdyt to Zuzi psala ze musi patrat kde je hovno.....ze je porad nekde jinde vis jak by byla rada? :-))

mandy (Ne, 18. 4. 2010 - 11:04)

Přeji všem hezký den

zdena (Ne, 18. 4. 2010 - 10:04)

LAZÁRKU HEZKOU NEDĚLI ,TY JSI TEDA ŠKODOLIBKA NEBO ŠKODOLIBEC.

zdena (Ne, 18. 4. 2010 - 10:04)

Světlanko,alespon sis odpočinula to je potřeba,hezký i tobě.Vnoučata ti zpříjemní den.
At te ta klepavka opustí co nejdříve potvora jedna.

LAZAR (Ne, 18. 4. 2010 - 10:04)

Jo BETTY kvůli tobě jsem...Zuzi to mne mrzi ze to Rozinka na stole zatim nedela,ale i kdyz je 'debilka' verim ze to casem zvladne! :-)))

svetlana64 (Ne, 18. 4. 2010 - 10:04)

ju va ja jsem ostuda ja se az ted probudila.Vsechny moc zdravim preji hezky den.TED mam klepavku tak jdu rychle neco delat pak si musim jit pro vnoucatka

zdena (Ne, 18. 4. 2010 - 09:04)

ZUZI Rozi to je fakt drobeček ale je to holka paličatá.

zdena (Ne, 18. 4. 2010 - 09:04)

Čauky OLINKO,BETTYNKO.
Olity zoubky si zařídit určitě zmákneš,třeba najdeš někoho blíž a pak budeš zubatá holka,Žížalky je mě líto,ale zvířátka nás opouštějí je to smutné,jsou to rodiný příslušníci.Já to taky špatně snáším.

Jsi šikulka jak si zvládla nákup,paráda.

Bettynko,máš pravdu mě se taky nikdy nechce a pak je mě většinou dobře,douufám že si pelíšek ještě užiješ.

zuzka (Ne, 18. 4. 2010 - 09:04)

OLI čau))) Seš gerój naševo vremeni))))) Říkám si, že musíš mít dásně jak z oceli, když už rok žvýkáš bezzubově)))))) A jestli bude mít Laura koťata a Dášenda dá, tak ber. Bylo by hezký, kdybys měla její koťátko))))

zuzka (Ne, 18. 4. 2010 - 09:04)

Jo BETTY kvůli tobě jsem včera vzala měřidlo - takové to látkové, co se používá na šití a snažila se Rozinu změřit, pořád mi utíkala, tak jsem jí postavila na stůl))) a změřila jí od hřbetu dolů a to má 21 cm.
Jinak LAZARE na stůl zatím nekadí!!! Doufám, že to nebude další fáze. Včera se vykadila na plenu, tak jsem jásala a chválila až do nebe,odměny jsem dala byla nadšená, ale ráno jsem opět našla hovínko mimo - je to fakt debílek.((((
S tím prachem to je fakt divný - žádnej spad není, pozoruju to na stolku na terase, vůbec není zaprášený - asi se fakt drží v atmosféře, ale obloha je úplně jasná.

betty (Ne, 18. 4. 2010 - 09:04)

OLI,sikulka( s tim nakupem), preji ti,aby jsi nasla i nekde pobliz toho zubare.Jinak hezky vikend i tobe,uz mazu jinak mi vsichni vstanou a ja tech 10 min uz do postele nebudu moci:-)

betty (Ne, 18. 4. 2010 - 09:04)

...rodinka jeste vyspava,takze chci jeste polozet v posteli(stava se mi to zridka)dokud mala nevstane:-)

ZDENI, hezke zehleni-me to taky ceka asi vecer:(

SILVI, uzijte si Vanessky, ja myslim,ze pro tebe je urcite jako to spravne davkovani AD, prave ona:-)

ALCI, chapu bracha je bracha(at je jakej je),ale stvalo by me to taky, zvlast, kdyz pises,ze manzelku ma:( preji ti hezky vikend.

My mozna odpo vyrazime k mori-dychat jodovy vzduch:-) anebo ke znamym,co maji furu zvirat(kone,osly,kachny,psy,kocky....)kvuli male:)

Jo malem bych zapomnela ZUZI, u nas taky znama, ma syny s prateli ve Spanelsku a nemuzou letet zpet domu(takze si musi nechtene prodlouzit pobyt,zmenit hotel atd)takze jsou nastvany,protoze se jim to dost prodrazi.

olga (Ne, 18. 4. 2010 - 09:04)

Ahoj všem,

zdravím nové tváře, Janu, Světlanu. Holky , vydržte, bude líp, radí vám stará bába /jako Alča a Duchmery, bude mi 63/. Já už jsem smířená s tím, že AD a určitou dávku Neurolu budu brát furt. A jsem ráda za každý den, kdy je jakž takž. Musím se pochlubit starým harcovníkům, co mě znají, včera jsem po víc než půl roce došla do krámu a nakoupila si!!! Cesta tam i zpátky v klidu, dneska je zase o něco hůř, občas se klepu a potím, ale přičítám to i tomu, že jsem včera dost dělala na zahradě, takže jsem rozbolavělá a připochcíplá. Včerejší počasí bylo tak akorát na mě /Zuzko, Silvo:-)/, sluníčko moc nepálilo a bylo příjemně.

Dášendo, o britském kotěti budu uvažovat. Je fakt, že tady Žížala chybí, pozůstalé kočky Joda a Mina jsou tak nějak dezorientované, že na ně nikdo nesyčí a je tady divnej klid. Zase ale když si vzpomenu, jak jsme loni odstraňovali všechny květináče /Joda coby kotě v nich hrabal/, opravovali garnýž u záclony /Joda šplhal po závěsu až ke stropu/, tak váhám. Ale kotě , který by bylo tak krásný jako Laura, to mě láká.
A Laura určitě březí bude, to se hned nepozná, uvidíš za měsíc:-)
Silvo, ty zuby ještě nemám ne proto, že by to technik dělal pomalu, ale že jsem ani nebyla na otiscích. Syn byl s tou nohou nepojízdný a museli bychom přes celou Prahu naším vrakem /stejně na to dojde a z toho mám strach/. A musel by si vzít v práci volno. Uvažuju, že se poptám tady na poliklinice /7 km/, kam jezdím k chocholouškovi, jestli by nějaký zubař nebyl ochotný se mě ujmout.
Tak to jsou novinky ode mě, jinak všechny moc a moc zdravím, mějte se bezpepkově a ahooooj

betty (Ne, 18. 4. 2010 - 09:04)

Hezke ranko holciny:)

Ja vstala, protoze jsem mrkla na hodinky....a musim spolknout tu pulku prasku a ty kapky-tak jsem si sla rychle udelat kafe s mlikem a susenky,abych to nebrala na prazdny zaludek.Ty kapky maji takovou hnusnou retrochut-horkou,ze se vzdy oklepu.Napr.BROMOZEPAN( taky kapky na uvolneni)chutove byli naopak dobre, nechapu,proc mi predepsal tyhle,po kterych mi zustane horko v puse-bleee.

ZUZI, ja prosla obdobim depky(dikybohu)nee uplne te nejhorsi,ale vim o cem mluvim.Jednoduse receno, vse barevne okolo me, jsem videla cernobile(metafora),mela jsem pocit,ze pozitivni emoce mi zmizely a zbyly jen ty..jakobych prezivala:(( Nastesti to trvalo kratce a je to za mnouj.Obcas logicky mam dny, kdy na me padnou stavy deprese,ale je dana uzkosti a strachem PP nebo agory.

Treba jak nerada chodim ven na ty vecere a manzel me stejne vytahne, ZDENI, obcas je to dobre, protoze me jakoby dostane z takove, jakoby monotonie(a ac me se fakt nechce delat spousty veci, obcas je to k prospechu).Vcera vecer v restauraci, nas bylo 8 u stolu a zvladla jsem to i pres unavu(urcite ty kapky,co beru), vecer uplne normalni, nic zvlastniho.I kdyz pred odjezdem jsem si rikala v nejhorsim(kdybych to u stolu nezvladala),se vymluvim,ze mi je blbe z cyklu(ktery jeste nedorazil sice)a pujdu spat do auta:))

SILVI, tchan je opravdu aktivni.Opak je tchyne:( ta krome sveho,nezamete ani nas dvorek,ktery je spolecny.Proste ma casu na rozdavani,ale aby ji napadlo udelat neco navic:( a hlavne je to zenska, ktera vidi,ze kmitam a jsem casto nervozni i z toho,ze nestiham, ale ji to proste nedochazi, rici....nech to to dodelam ja...mluvim,treba o tom zametani spolecnych
prostor..no nic..prdim na ni.

Takhle vyhrat(aniz bych musela prodavat barak), tak se stehuju o 10km dal,to by stacilo:))

Zdravim nove prirustky do nasi rodinky:-) SVETLUS a JANI, holky piste.

Jinak u nas je dnes rano nadherne,sviti slunicko o stosest, takze jdu jeste rychle povesit pradlo...

Silva (Ne, 18. 4. 2010 - 09:04)

Aloušku ahoj, písnu později.
Zuzko mrkni na mail:-))

zdena (Ne, 18. 4. 2010 - 09:04)

Ahojky Silvinko ,Zuzanko hezkou neděli ,tady svítí sluníčko ,je už teploučko.
Já mám hromadu žehlení,tak mám vystaráno.
Silvi myslím že vám to s tou ZOO vyjde,tak si to z Vaneskou užijte.
Zuzi já ty nákupy nemám ráda,potím se a je mě tak ble,ale nějak to vždy přežiju.

Alča (Ne, 18. 4. 2010 - 08:04)

ZUZKO to máš pravdu,protože dělal všechno proto,aby se k té konečné propracoval.Akorát je mě líto toho mýho ,protože je vůl o všechno se stará a přitom švára má manželku a na na něj sere.Jen čeká na vdovský důchod.No ale je to bratr,tak se mu to snaží ulehčit,ale stejně co si zasel musí sklidit.

zuzka (Ne, 18. 4. 2010 - 08:04)

ALČO tak si to hezky užijte))) S tím švagrem je to asi konečná, co?

zuzka (Ne, 18. 4. 2010 - 08:04)

No co by dělal Silvo, nic. Včera říkali, že cestovky nejsou v tomto případě povinné vracet peníze, že jde o vyšší moc... Tak asi o ně přijde. To se nedá nic dělat. Tady za to nikdo nemůže...horší je, když krachující cestovka prodává zájezdy a pak nechá klienty na letišti - to je hnus... Nevím, možná, že do čtvrtka se to vyřeší, ale hlásí, že se další mrak na nás valí, tak uvidíme. Rozhodně bych byla radši kdyby neodletěl, než aby se pak nemohl dostat domů...a navíc z Izraele.... Ještě, že my máme už zamluvenou dovolenou, teď si všichni budou shánět poblíž, kam dojedou autem...((((

Reklama

Přidat komentář