Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP11 :-)

mandy (So, 17. 4. 2010 - 19:04)

Mandy-Jani myslím si,že ti...moc Ti děkuji. Víš,je to trochu slozité. Rodina to vzala tak,ze se mi nechce do prace a tak delam nemocnou a pritel od te doby,co jsem mu to rekla zacal delat mrtveho brouka. A v praci? Delam sestricku na zachranne sluzbe,tak to v praci nikdo nesmi vedet,protoze by me asi sef z duvodu pripadnych atak nenechal jezdit. Takze jsem rada,ze jsem nasla vas. Je videt,ze tu drzite za jeden provaz. Moc Ti preji,aby bylo stale dobre a dobre.

Nela (So, 17. 4. 2010 - 18:04)

Mandy-Jani myslím si,že ti tady rozumíme a v práci i doma,kdo nepoznal tyhle stavy stejně tě nepochopí.Proto jsou tyhle stránky,že jsme většinou všichni na stejné lodi a holky loni na podzim mi strašně pomohly se dostat zase do "normálu" nebo už jsem i uvažovala o léčebně :-(( Moje mamka ,než dostala infarkt,taky netušila,co PP obnáší.Pak jsme se společně podporovaly a disutovaly,komu je hůř:-) 14 dnů je celkem krátká doba na zlepšení stavu PP i když máš neurol.Uvidíš za pár ,jestli ti nebude zase o kousek líp,tak k Dr.zajdi.Možná ti zvýší dávku Cipralexu,každý z nás potřebuje jinou gramáž . A jesti si chceš s námi pokecat třeba každý den tak vítej mezi námi !! :-)))

Zdeni taky nežehlím nechce se mi :-))

zdena (So, 17. 4. 2010 - 18:04)

AHOJKY Janičko jsi ještě mládátko,tak to budeš líp snášet.ADjsou léky jako každé jiné ,nejsou návikové a prostě nám pomáhají si zpříjemnit život.Cipralex,neurol jsem brala,neurol deset let tet mám místo něho rivotril 0,5 veuž jen večer,měla jsem ho třikrát deně.

Ty návaly snad máme všichni,a ty blbé sny jsou poAD,mám radost že se tak držíš ,hlavně nepřestan brát léky,
Ikdyž jsi sestřička tak hledáš pomoc aby ti bylo lépe,tady jsi určitě správně jsou tu moc fajn holky a vždy se náká rada najde.Jen piš .Jsme tu fšichni nerváci a panikáři,některé i agoru což je těžké.
Už jsme ti psali že je prostě nemoc kterou člověk sám nezvládne ,není to slabost ,ale nutnost a žádná hamba.Neboj bude dobře.

mandy (So, 17. 4. 2010 - 18:04)

Přeji Vám všem krásný podvečer,nějak si pořád nemužu zvyknout,že jsem začala brát AD. Hlavně doufám,že to brzy pomuze. V utery to budou dva tydny,co jsem zacala brat cipralex 10 mg ráno a neurol 0,5 ráno,poledne a večer. Dr. mi rekla,ze kdyby to nepomohlo,tak po 14 dnech si muzu na noc pridat Rivotril 0,5. Je mi ted podstatne lepe,ale vim,ze je to diky neurolu. Uz mi neni ani zle od zaludku,ale nemuzu se ani podivat na maso. Jen se mi zda,ze jsem takova zpomalena a obcas na me prijde divny naval a v noci mam desive sny. Na kontrolu jdu az zacatkem cervna,tak nevim,zda mam pockat do te doby,nebo se objednat driv. Asi vam to prijde divne,ze to tu rozebiram,i kdyz jako zdravotní sestra bych si asi mela umet poradit sama,ale v praci to rozebirat nechci. Pristi tyden jsem jeste na PN a pak do prace. Diky vam vsem za pripadne rady. Vlastne jsem se ani nepredstavila. Jsem Jana a je mi 33 let.

zdena (So, 17. 4. 2010 - 18:04)

Jejda ty máš pejsky tak alespon nakou spřízněnou duši,to je moc dobře,já mám taky čubinu mrnavou jezevčici Áju.
Já mám pejsky moc ráda,beru je stejně jak lidi,jsem na to uchylná.

Mám taky vnučku pětiletou Julii je to moje zlatíško,bydlíme v jednom domě.Dva synky 25 a 35 let a mojeho dědínka Jsme oba v invalidním důchodu,já chodím na půl úvazku do MŠ a dědínek u nás v lázních dělá ostrahu.
Ty máš taky vnoučátka a co na to děti?
Víš neměj to sestrám za zlé ale kdo tyhle stavy nezkusil těžko pochopí.U mě je to stejné taky jim to vysvětluji ale moc to nechápou .Reagujou běž si lehnout a odpočinsi .Jsou hodný .

svetlana64 (So, 17. 4. 2010 - 17:04)

ZDRAVIM NELINKU JDU VEN MAM DVE MALE STENATKA JOKSIRY

svetlana64 (So, 17. 4. 2010 - 17:04)

ZDENI JSME NA TO TRI SESTRY A VNOUCATA ALE NEJAK TO NEJHUR NESU JA.MOZNA PAK TO NA NE TAKY PADNE PREJI JIM AT NE JE TO HROZNY ONI NECHAPOU CO JIM RIKAM A PROTO JSEM RADA ZE JSEM TADY S VAMA

zdena (So, 17. 4. 2010 - 15:04)

Nelinko já už jsem ho sebrala a do žehlení se mě vůbec nechce.Jsem líná.

zdena (So, 17. 4. 2010 - 15:04)

Svetlanko,a nebzlo by třeba dobré vyměnit AD za jiné mě je minulý rok měnila Dr několikrát.Vzhled k tomu čím vším si prošla tak se a vlastně pořád procházíš se vůbec nedivím že je ti tak mizerně.
Na to by člověk musel být z kamene aby to s ním něco neudělalo.Jak ty bereš frontin tak já beru rivotril 1 a atarax 2 deně.
To jsou léky stejné řady a k tomu AD mollome a na spaní 2 buronili.
Ta věc z maminkou tě stále vysiluje je moc těžké se stím vyrovnat.To snad ani v této situaci není možné,nejhorší je bezmoc a čekání.Ty jsi na to všechno sama?

Nela (So, 17. 4. 2010 - 14:04)

Dituš to je paráda,že jsi se prospala,na nervíky je to lék !!

Zdeni zatím to s prádlem vypadá dobře :-))

Svetlano64 jsme stejný ročník :-))A nediv se,že tak panikaříš,máš toho hodně na bedrech:-((

svetlana64 (So, 17. 4. 2010 - 12:04)

Zdeni urcite to taky nemas lehky kdyz je beres tak dlouho.JA kdyz jsem byla mlada umrel mi manzel ale mela jsem male deti a ikdyz se mi chtelo umrit musela jsem to prekonat.Tata mi umrel je to tri roky ale to jsem tak neprozivala. mamku prozivam hodne nejhorsi je kdyz ji vidim jak se trapi to mi je hrozne zle a tak to vlastne zacalo.Ma tu hnusnou nemoc a jde to pomalu je to hrozny.Antidepresiva beru tri mesice ale ten frontin me na chvili pomuze tak nez pujdu za ni vezmu si ho.Taky se oparujpa pa

zdena (So, 17. 4. 2010 - 12:04)

AHOJKY Světlanko,nemáš se za co omlouvat,záleží na tom jak už je dlouho bereš,AD MAJÍ DLOUHOU DOBU NÁSTUPU.Někdy to trvá měsíc i více.Já jsem se klepala skoro tři měsíce,a to jsem neměla takovou zátěž jako ty.Věřím že se ti to časem podaří alespon na únosnou míru dotáhnout.
ADuž beru dvanáct let a k tomu i na momentalní sklidnění,taky jsem se bála náviku,ale už jsem jich tolik vystřídala
že mě to netrápí,absták jsem měla jen při jednom vysazení,ale brala jsem ho deset let jinak né.Tak se opatruj a věř bude líp.

svetlana64 (So, 17. 4. 2010 - 11:04)

a omlouvam se za chyby moc mi to nejde

svetlana64 (So, 17. 4. 2010 - 11:04)

Hezky den vsem lidickam tady hlavne Zdenicce.Zdeni me je 46let a antidepresiva uzivam teprve az ted asi jsem mela taky driv uz je toho moc a asi proto me nepomahaj.Nejhorsi je to po ranu to me zacne bolet za krkem ruce klepu se a spatne vidim.ZAtim pa jsem moc rada ze muzu s tebou takle psat

zdena (So, 17. 4. 2010 - 11:04)

Ahojky Dituško doufám že se ti to zklidní a bude líp.Ve škole to není zrovna v klidu tak se ti nedivím.Drž se snad bude líp.

Dituša (So, 17. 4. 2010 - 11:04)

Neli,já si po mooooc dlouhé době pospala do 1O h:-)))

Dituša (So, 17. 4. 2010 - 11:04)

Pěknou sobotu všem,hezký slunečný den!

OLI:-(((...život jde dál.Bude jiná kočička.Hlvně se drž a trénuj,papa

Víc jsem nedočetla z vašich psaní,čili v čase klidu snad dočtu,sice mám holčičky u jejich táty,ale mám práci doma,co nestíhám v tydnu , na balkoně už dva truhlíčky s afrikánami,další ted dosadím,přitel vrtá držáky,at mám kam navěsit šnury a pak prádlo ve dnech snad již teplých a slunečných.
Neprožívám právě klidné-vnitřně klidné období,zvýšení AD o pulku moc nepozoruji.V pondělí mě čeká rozhovor s ex a právničkou,v hlavě mám x otázek a řešení,všecko ve mně bouří a zklidnuje se a dokola.Líp to sem neumímpopsat a naznačit.
Snad jste všecky zdravé a neporžíváte panické chvaty a záchvaty.Já mívám sem tam zatičení a divno...zvoáště ve škole, jinak sem tam se mi potí dlaně.
pa

zdena (So, 17. 4. 2010 - 10:04)

Nelinko tak práci zdar,mám pradlo taky venku tak snad dopadnem dobře.
Hezký den.

Nela (So, 17. 4. 2010 - 10:04)

Ahoj kočky !

Kocouři jséště spí :-)

Silvi nebyla jsem na chloupce,ale ve skleníku nachystat půdu na sázení a pejsani se aspon prolítali.

Betty trápila jsi se už dost dlouho a uvidíš,že se ti za pár týdnů hodně uleví!!Budeš mít zase elánu jako naše Beatka šalali :-)

Beat ty máš postavičku jenom na takové prádélko!!

Jdu konečně přesadit ty obří oleandry a pověsit kopu prádla na dvůr. Snad mi ho popílek ze sopky nezasype :-))

zdena (So, 17. 4. 2010 - 10:04)

Zdravím Olinko,Zuzko hezký den bude asi sluníčkový tak si ho užijte.
Silvinko ten recept na maso je zajímavý určitě to vyzkouším a hned příští týden.

Stěma pytlema pod očima si mě fakt rozesmála,tak to by mě nenapadlo.

Reklama

Přidat komentář