Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP11 :-)

Beata (Pá, 16. 4. 2010 - 21:04)

Zdeničko,ty jsi tak hodná jak pro každého vlídné slůvko.....opravdu jsi zlatíčko

zdena (Pá, 16. 4. 2010 - 21:04)

Mandy,prosím tě pokud ti to přítel neschvaluje ,nedej se ovlivnit .Člověk sán na sobě pozná že ho to válcuje a sama to těžko přepereš ,přepere to tebe,To že se léčíš u psychouše není žádná hamba,když si zlomíš ruku jdeš taky na chýru.Pokud tě zlobí psychika tak jdeš k psychoušovi.A TO JE TEN PRVNÍ KROK JÁ VÍM ŽE TĚŽKÝ.
Kočičko věř mě že vím jak ti je já to měla ještě nedávno.ale u mě je to trochu složitější.Ten strach to je ten problém s tím bojujeme všichni,ale postupně se naučíš stím trochu pracovat.Myslím že jsi ještě mladá,a přítel to doufám časem pochopí nebo alespon to bude respektovat.

PIŠ A ONO SE TI TROCHU ULEVÍ ,MLUVÍM Z VLASTNÍ ZKUŠENOSTÍ,MĚ TADY TY DĚVČÁTKA STRAŠNĚ POMOHLY,VŠICHNI TU VĚDÍ JAKÉ TO JE A POCHOPÍ,PŘEJU TI AT JE TO CO NEJDŘÍV LEPŠÍ A DRŽ SE .

Beata (Pá, 16. 4. 2010 - 21:04)

na tom štěstíčku jsem náhodou narazila na Šumperáka,kousek ode mě,volal mi a chtěl jít se mnou venčit pejska a krásně jsme se prošli a popovídali,jéjda,šálálá

Beata (Pá, 16. 4. 2010 - 21:04)

už jsem tadyyyy,holky já byla na fofr randíčku u nás na procházce s pejskem a bylo to suuupeeer,já asi ani neusnu,to co jsem si koupila jsem našla a pošlu,já jsem tak šáůáůá§lí.božínku,já se picnu

Beata (Pá, 16. 4. 2010 - 21:04)

ahoj holky,já vám musím něco říct ale až se vyčůráááám

mandy (Pá, 16. 4. 2010 - 21:04)

Tak jsem to tady trochu...Děkuji,jsi zlatá. Jsem ráda,že tu jste. Přítel se mnou nemluví od té doby,co jsem mu řekla,že beru AD. Měla jsem,ale opravdu hrozné stavy. Ráno jsem se klepala,měla jsem strach,že omdlím,bylo mi špatně od žaludku,bušilo mi srdce atd. A podle něj jsem se s tím měla vypořádat sama a ne chodit na psych.

zdena (Pá, 16. 4. 2010 - 20:04)

Zuzanko ti tvoji miláčkové to jsou čísla.Ty se ti ještě nazlobí.Aspon máš veselo.

zdena (Pá, 16. 4. 2010 - 20:04)

Světlanko nemáš za co děkovat,jen se neboj brát ty léky ,čim déle je budeš brát tím lépe.Nevím kolik je ti let, mě je přes padesát a AD beru už nejméně dvanáct let,bohužel se bez nich neobejdu,už jsem jich hodně vystřídala.
Ale ty jsi tet v těžké životní situaci a to není vůbec jednoduché jí alespon trochu zvládnout.Ten frontin máš asi brát tu půlku denně.Nevím jak jsou ty pilule silný
HLAVNĚ PIŠ POKUD BUDEŠ CHTÍT AT TO DOSTANEŠ ZE SEBE VEN.

zdena (Pá, 16. 4. 2010 - 20:04)

SILVIdo Prahy jedu ve středu 21.4. už se těším,tet už vím kde to je tak to bude hračka.
já jsem zaregistrovala že ti dohnalo až na krajiček,ale zvládla si to.Jsi šikulka.

Silva (Pá, 16. 4. 2010 - 20:04)

Alčóóóóó:)))))

Tedy to jsem toho napsala, jak říká Alča-jsem blázen:-))
Aspoň ale nemusím psát ráno román:-))

Silva (Pá, 16. 4. 2010 - 20:04)

Pokračování.
Ve výčtu chyběla snad jen horečka omladnic:-))
A já jsem napřed hubla, i když jsem už dost jedla ale pak mě naskočilo, snad během měsíce, 9 kg. Ale je to z toho jídla, né z AD:))Tak výživná nejsou:-))
Když budeš ukázněná , tak neztloustneš.

Svetlano, ty to taky vydrž na práškách , návyk, nenávyk. Je to vypjatá situace, mohla by jsi se složit!

Lazare, ty jsi číslo:-))Indiánek:-))Tedy Zuzko, bez brýlí u vás nic nejez:-))

Alčo, jasně, chlapi se musí držet v neustálém napjetí:-))Jinak si moc dovolují:-))
S tím švakrem to je hrozné!!Kdoví, jaký konec mě čeká(((
Zdeni, kdy zase jedeš do Prahy??

Erotoman-nechce!!Tedy já nechci((Ale děkuji za optání.

Neli, ty máš ještě na pocení čas!!
Já na to naštěstí moc netrpím ale když je horko a navleču se.
Ale holky, věřily byste, že teprve teď 3 roky po, začínám vědět občas, co je nával? Myslela jsem , že to je právě na přelomu(((
a pak je klid. Prdla, prdla, prdlačka..
Tak se všichni mějte, jdu se dívat na -Bylo nás pět. Na to se můžu dívat pořád dokola. Zvlášť na Navrátila:-))

Silva (Pá, 16. 4. 2010 - 20:04)

Tak jsem to tady trochu pohonila a jaksi pořád kýchám a spustilo se mi z nosu. Ale připadá mi to spíš jako alergie.
Právě slyším, že hlásí ve zprávách, že se blíží nová vlna střevní chřipky. Tak tentokrát mě to možná nemine. Doufám, že zase nezačnu plašit, nespletu si to se žlučníkovým záchvatem a neskončím zase ve špitále((Tentokrát už bych ten žlučník asi nezachránila:))
Lucipero, výlet na Křivoklád bezva, závidím. Taky se zítra a pozítři chystám do přírody. Ale nevím, jak to půjde, dnes jsem trochu víc chodila a zase mě začla bolet pata((

Beatko, tak najdi to foto, ať víme, co jsi si zakoupila??:-))Nebo aspoň napiš.
Jinak to je zajimavé, že já taky to, co mi nic nepřináší,pokud možno nedělám. Nebaví mě něco provádět jen proto, abych si to mohla "odfajfknout" a dokázala si, že jsem to zvládla. Jestli je to dobrý nebo špatný přístup, neřeším.
A i co se AD týče, měla jsem na začátku podobné potíže jako ty.
A to dnešní odpoledne jsem napsala právě jako negativní a né, že jsem borka. Docela mě vzalo vítr z plachet, že jsem byla ,po strašně dlouhé době,na pokraji ataky a paniky.Úplně jsem začala panikařit, jak jsem nemohla ten dech popadnout(((

Betty, mladí a staří by měli fakt bydlet dál od sebe, marná sláva. Skoro v 99 % to nedělá dobrotu, bohužel. Je to škoda, bylo by to pěkné stará a mladá generace, žít spolu a pomáhat si.
A neboj se, jestli začneš brát ta AD, tak do června budeš určitě v pohodě a vše, o čem jsi se zmiňovala, zvládneš!!Jen neotálej!
Nejlepší a trvalé by bylo se toho zbavit sama, jak se podařilo Lucce. Ale když už tě to tak dlouho trápí, není zbytí, jestli chceš trochu v klidu žít.Taky mě to štve, že to jinak nejde ale je mi jasné, že nejde.

Mandy,mělo by se to srovnat časem. Já jsem měla daleko horší začátek jak ty a teď vegetuji normálně, nic si neodepírám.
Na vedlejší účinky se vůbec nedívej, protože tam je vypsáno naprosto všechno:-))Když jsem vyfasovala AD, tak jsme měli s manželem záchvat smíchu, když jsme to četli.

Alča (Pá, 16. 4. 2010 - 19:04)

Á jé,už zase nějakej drboš se hlásí.Jsi na špatném portálu,tady jsou raplové,štětky jsou jinde,třeba taky v drogérii,nebo taky laky,barvy,fermeže.
Jinak si zajdi do bordelu,tam tě uspokojí.Tak čau šukale.

Nela (Pá, 16. 4. 2010 - 19:04)

Mendy tady jsou i štíhlé holky a třeba já tloustnu tak akorát z toho,že jsem letos jako kyselina a žeru a žeru:-)) Ale to nebude práškama,to je tím,že mám nervy se segrou a pak mamkou a točí se to stále dokola jako na kolotoči.Docela jsem z toho vysílená a tak jsem se strašně těšila na jaro,že vypadneme na chalupu a budu mít aspon chvilku klid.:-((

Silvi ty jsi mněla letecký den :-)) A s pocením mi ani nepovídej jsem mokrá furt jako dveře od chléva :-))

Už se tady asi dnes nedostanu,tak pěkný večer a dobrou noc poupata.:-)
Kocure žiješ ??

mandy (Pá, 16. 4. 2010 - 18:04)

Mandy neboj ,už to bude...Zdeni moc díky. To víš,konečně se mi podařilo zhubnout,tak se ted zase bojím,že přiberu. Jste tu všichni zlatíčka,moc mi to pomáhá.

zdena (Pá, 16. 4. 2010 - 18:04)

Mandy neboj ,už to bude pomalu jen lepší.Vedlejší učinky má každej prášek,a na vysazovaní tet vůbec nepřemýšlej,ty se potřebuješ dostat do pohody a ty AD ti s tím pomůžou.Tet je stav blbej ,ale bude líp ,držím ti palce at je to co nejdřív.

Erotoman (Pá, 16. 4. 2010 - 18:04)

nechce někdo šukat?

zdena (Pá, 16. 4. 2010 - 18:04)

ČAUKY tedy Silvi ty jsi snad trhla rekord,já se takle potím skoro pořád až mám mokré vlasy,tak ti věřím že si člověk připadá jak kropicí vůz.Při pátku a takovej fofr jsi dobrá.

Beata (Pá, 16. 4. 2010 - 18:04)

PRDEL a ty běž do prdeleeeee

Beata (Pá, 16. 4. 2010 - 18:04)

teda SILVOUŠKU,to je mazec ale jsi fakt borka,klobouk dolu,mandy,neboj,vlasy mám všechny a váha taky o.k. brzy budeš supr,čupr,uvidíš,jen vydržat ty začátky,bude zase dobře a na odvykání zatím nemysli,netrap se něčím co je daleko.

Reklama

Přidat komentář