Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP10

betty (St, 7. 4. 2010 - 17:04)

Jen tak mimochodem vzala jsem si notas na zehlici prkno:))
....ale budu zehlit

betty (St, 7. 4. 2010 - 17:04)

DREVOKOCURE...zkousky na alergii je dobry napad,vis kolik lidi tim trpi?:(

Uz jdu nebo se odstud neodlepim.

zuzka (St, 7. 4. 2010 - 17:04)

ALČO taky jsem zapla bednu, protože ta dnešní štrapáce mě docela vyčerpala - nejsem zvyklá.Na břiše mám noťas a koukám jedním okem sem, druhým na TV.

Alča (St, 7. 4. 2010 - 17:04)

ZUZKO,tak teď jsem se tedy zasmála a to těm vakům v podpaží,proto ty podprsenky nenosím,abych ty vaky neměla.To jsem se akt zasmála.Kde se ty vaky vzaly.Já byla tak zdechlá a teď jsem zpuchlá.Sviňárna.

betty (St, 7. 4. 2010 - 17:04)

DASENKO;SILVI;LAZARE;ALCO;ZDENI;BEO....jsem nejaka vyflusana,prala jsem a susila a ted bych mela zehlit.Nejradsi bych s sebou hodila do postele a spala:(
Manzel jel po 100letech na ryby se odreagovat. A ja nemuzu chrapat,nebot mala je na zahrade a ja samotnou bez dozoru ji nikdy nenecham.
EVI, myslim na tebe a moc doufam v pokroky v lekars.zakrocich.Uvidis dopadne to dobre.A dej na SILVU,trochu se nadopuj Lexikem,abys to snasela lepe a az se uvolnis,aby to na tebe nepadlo.
ZUZI,zive jsem si na tvem miste predstavila sebe..blee,ale jsi odvaha,sla jsi cestou i do obchodu a mela silu zkouset podprdu:))
LAZARE, krokomer by me mel slouzit k tomu,abych posunula sve cile(pochuzkove)vpred:-)
Tak jdu na to zehleni,snad ve stoje neusnu.
Jo a musim i vycistit morske plody(budem smazit)k vece.

zuzka (St, 7. 4. 2010 - 17:04)

Ale prd vyběhne. Třeba jsi na něco alergický a teď jak začíná vše kvést, tak ti to ztěžuje dýchání.

Alča (St, 7. 4. 2010 - 17:04)

LAZARE co nosíš ty? Tanga nebo foxtrot.No doma na pryčně není potřeba nic.Hlavně,aby pryčna neměla hřebíky,že?To by se blbě leželo a obracelo.
DÁŠI ahojjjjj.
Jdu si ještě chvilku lehnout a čumět na bednu.

zuzka (St, 7. 4. 2010 - 17:04)

Hele LAZARE, tak nadhoď nějaké intelektuální téma, když ti naše hlody nevoní))))))))))
No DÁŠO, já vím, že zrdcadla v kabinkách zkreslují, ale mě přišlo, že mám v podpaží dva naplněné vaky, byla jsem zděšená!!!!!Jediný recept jak na to - často navštěvovat kabinky, abych si zvykla a jako odškodnění si vždy něco koupila))))))))))))

Drevokocúr (St, 7. 4. 2010 - 17:04)

Tak mojí milí.. je to v kýblu, ta moje nedodýchavičnost, to věčný zívání mě už pěkně se*e.. Zkoušel jsem vzít aj neurola, ten mi pomůže jen od panických obav z toho, co mi je, ale problém přetrvává... chjooo, už to trvá skoro týden a leze mi to pěkně na nervy... :-( A k doktorce kdybych se s něčím podobným šel ukázat, tak se mnou vyběhne...

Dášenda (St, 7. 4. 2010 - 17:04)

s kosticemi:))

Dášenda (St, 7. 4. 2010 - 17:04)

AHOJKY,

EVIKRK,MOC DRŽÍM PALCE SYNOVI,ABY BYL V POŘÁDKU,LETOS MÁŠ TAKY BLBÝ ZAČÁTEK ROKU,ALE ZAS BUDE DOBŘE,DRŽ SE!!

ZUZKO,TY JSI TO TAK LEGRAČNĚ NAPSALA,ŽE TO ANI NENÍ SMUTNÝ:)))AGORA JE PĚKNÁ KUR..,ALE VLASTNĚ SE NIC NESTALO,POTRÉNUJEŠ A PŘÍŠTĚ TO DÁŠ!!
NA KABINKY NEDEJ ZKRESLUJOU AŽ HRŮZA!

OHLEDNĚ PODPRSENEK,MÁM JE RÁDA,NAOPAK NESNÁŠÍM BÝT BEZ NÍ:))NEJRADĚJI MÁM CELOVYZTUŽENÉ Z KOSTICEMI.

SILVI ahoj,budeš krásná od holičky a nehudrej,že jsi taková a onaká,vypadáš výborně!

LAZAR (St, 7. 4. 2010 - 17:04)

To jsou zase desny hlody......Alca si pripada jak na molu,proto ma porad snorchl pred spanim a pak se ji zda jaka je z'ine,no rano je to holt horsi......sen je bujnejsi,.. :-)) Zuzka ta zase vymeta koupaky a predvadi tu kouzelnou dietu.....toho borce co ma pulrocni c'ekac'ku na zvazeni a prohlidku figury...... :-(( Zuzi koukej to do sebe nahustit tech 100 listu at uz ti daji nejakej 'hadr' a pak rozjedes psychoporadnu s asistenci Pepci a zapisovatelky Agorky.......abys mohla se trochu ohadrit a podniknout nejake procedury a taky Rozine poskytnout nejaky nadstandart......roste a rezie stoupa.....a kocicarna by potrebovala lazne na ten vypelichanej kozich s vredama......ti zazobanci posilaji na dovcu plysaky! :-)

Pavel (St, 7. 4. 2010 - 17:04)

holky já taky podprdy moc...já taky nosím sukýnky a pánská tanga............je to pohodlné

Beata (St, 7. 4. 2010 - 16:04)

holky já taky podprdy moc nemusím a radši ty bodýčka,mladá tomu říká lambáda,je to bavlněný a pohodlný.

zuzka (St, 7. 4. 2010 - 16:04)

A víš v čem chodím já? V takovém body, které si kupuji u Vietnamců za 80 Kč. Jinak mě vše škrtí a řeže a potím se v tom, pak se mi dělají pupínky, co svědí. Proto jsem šla do zdravotních potřeb, ty jsou jemný a vzdušný pro ženy po operaci...

Alča (St, 7. 4. 2010 - 16:04)

ZUZKO já chodím celou zimu bez podprsenky,protože to není vidět,dneska jsem si ji vzala a myslela jsem,že se zblázním a vyslíknu si ju někde v průjezdu,jak jsem přišla domů tak jsem ju okamžitě hodila do prádla v pračce a už ju zase dlouho neoblíknu.Já raději nikam nechodím,abych se na sebe nemusela dívat.Stačí,když na sebe čumím doma v koupelně a je mě špatně.Vždycky si říkám,kde je moje mládí,kde je pěkná tvářička.
A z koupelny odcházím a už tam nejdu až večer.
Ty seš ještě mladá,ale co my co už za chvilku vlezem na sedmičku.

zuzka (St, 7. 4. 2010 - 16:04)

ALČO)))))))))))))))) Ty mě teda bavíš)))))

zuzka (St, 7. 4. 2010 - 16:04)

Krásná jo???? Kdybys mě dneska viděla v té kabince, kde jsem si zkoušela tu podprsenku((((((((((hrůůůůůza.

Alča (St, 7. 4. 2010 - 16:04)

ZUZKO to se dřív dělalo,já si to jako děcko pamatuju,že na špejli byla vata namočená v jodovce,ale manžela si do huby nepustím,ten by mě vytřel i žaludek a to já bych se poblila,já mám totiž dávivý reflex ještě ke všemu,tak asi budu kloktat sůl ve vlažné vodě.
Děvčatká jsem taková nijaká jdu si chvilku lehnout,dneska toho bylo až dost.Taky jsem dneska vyběhla z obchodu a vnučka musela koupit chleba a rohlíky sama a já trčela venku.Hrůza.

Beata (St, 7. 4. 2010 - 16:04)

Zuzanko,krásná jsi,chytrá taky,když nad něčím přemýšlím tak si říkaám...JAK BY TO TA ZUZKA NEBO SILVA UDĚLALY???I ALENKA JE HROZNĚ CHYTRÁ,já vám to závidím holky no a k holiči si zajdeš a budeš nejkrásnější,já si nechala vlasy dorůst,ráno je pročešu a hodím do skřipce a prdím to,taky přeji dobrou chut.

Reklama

Přidat komentář