Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP10

zdena (St, 7. 4. 2010 - 06:04)

Krásný den,dnes má být teploučko,já vyrážím na Prahu tak mě držte palce,abych to zvládla,dědík mě veze na autobus tak papa

Nela (St, 7. 4. 2010 - 06:04)

Krásný den !!

Kde všichni jste ??

VSTÁVAT A CVIČIT !!!!!!!!!!!!!

:-))

Nela (Út, 6. 4. 2010 - 20:04)

Zuzi dnes jsme necvičili,ale byla jsem tady ráno raničko:-))
Zdeni budu ti držet palce a myslet na tebe!!!
Beatko jsem koc ráda,že jsi nám to tady vysypala a já bych přetáhla kluka k jiné učitelce i za cenu návštěvy ředitele. Vím jak trpěla moje dcera /začala si okusovat nehty a po půl roce seděla u stolu a když jí něco nešlo bouchala o něj hlavou a křičela,že to mu nerozumí a paní učitelka jí vynadá:-(((/Děs běs!!!!!!!!!Na vlastní žádost jsem s ní šla do PPP a tam mi paní doporučila /po oznámení jména p.č.,at ji dám pryč a že nejsem jediná,co si na ni stěžuje/.

Dnes máme doma rodinnou poradu tak se na vás VŠECHNY budu těšit zítra!!

zdena (Út, 6. 4. 2010 - 20:04)

Kočičky moje na zítra se docela těší ,venkovan vyrazí do Prahy.Jestli to ještě najdu,minule ordinovala jinde.Jen kdybych neměla ten blbý strach,ale musím to zvládnout.

zdena (Út, 6. 4. 2010 - 19:04)

ČAUKY Kocuorku já taky zívám jak o závod a to na mě hupne víckrát za den,není to spíš odezva únavy za ten týden a změna klimatu potřebuješ se dokysličit/nevím jaký y/ to já mívám když přijedem z tábora tedy z lesa .

Beatko to ti věřím ,já tě obdivuju jak to sama zvládáš ,neboj vše chce svůj čas na tebe to čeká.

Beata (Út, 6. 4. 2010 - 18:04)

Holky,mě to pohlazení od nějakého hodného človíčka tak hrozně chybí až bych to vykřičela do celého světa,jen tak se schovat k někomu pod křidýlko a poslouchat jeho dech a tlukot srdce......jsem se nějak rozvášnila.

Beata (Út, 6. 4. 2010 - 18:04)

Jinak u zubařky dobrý,za půl roku zase a pořád do kola,už mě ta raní blee nálada přešla,rozchodila jsem to venku a zaposlouchala jsem se u žehlení do krásné hudby,našla jsem nepopsané cd nějakých krásných českých zamilovaných písniček,nevím kdo to zpívá ale já jsem z toho vedle,nejdřív jsem myslela že je to NEDVĚD ale není ale je to nádhera,božínku to by se poslouchalo s konákem někde u koníčků,joj,jak u dr.ZUZANKO.dobrý?

Beata (Út, 6. 4. 2010 - 18:04)

Ahoj ZUZANKO,taky koukám jak to tu spinká ale po delším volnu asi všichni neví kam dřív,taky jsem někdy zívala jako praštěná a to i po spánku a odpočinku,nejvíc právě na čerstvém vzduchu ale nějak mě to neznervoznovalo a ni neznervoznuje,já bych se toho nebála,někdy zívnu snad stokrát ale jen zívnu,nic jiného se z toho nevyklubalo tak nevím jestli ti to kocůrku nějak pomůže ale mě to nějak neotravuje ani nevadí a taky maslím že s nějakou nadváhou to nemá nic společného.

zuzka (Út, 6. 4. 2010 - 17:04)

Ahoj odpoledne, tady je ňák pusto a prázdno...
Dřevokocúre, já zpočátku když začla zívat, tak to vždy byla předzvěst blížící se ataky, ale jak jsem začla brát AD, tak to přešlo....S váhou to myslím nesouvisí, protože to bych se uzívala)))))))

Drevokocúr (Út, 6. 4. 2010 - 17:04)

Ahojte moji milí, jak jsem si myslel, že jsem vše zvládl levou zadní, tak zase asi moc přemýšlím či co. Jelikož má nadváha se nejen přes svátky zvětšila, a to se s ní snažím bojovat, objevila se mi dušnost. Setkal se s tím někdo? Je to tak, že v noci spím v pohodě, nebudím se, ale jak se vzbudím, a mám přes den fungovat, tak často zívám i když jsem relativně na čerstvém vzduchu. Někdy mě to vezme tak, že aj 50x za hodinu mě to rozzívá, někdy ještě častěji, je to jako by mě to nutilo dýchat hluboce,... K doktorovi mám strach jít aby se mnou nevyběhnul, klepu se celej strachy co se to děje a docela mě to rozčiluje. Jestli máte někdo podobnou zkušenost, tak napište, snad to není nic vážného.. :-( Cílem je prvně shodit kila a už je nenabrat... chjooo, to se tchýně dost snažila dělat dobroty, abychom se "spravili"... Mrzí mě, že vás s tím otravuju. Snad si tím někdo prošel.

Beata (Út, 6. 4. 2010 - 16:04)

Ahoj JITULKO,tak to je super že jsi se do toho tak vrhla,juknu hned ráno,musím dožehlit a dodělat ukoly ale hned ráno juknu už se těším,hlavně že tě to tak baví,fakt super jak se tomu věnuješ,uplně je z tebe cítit zapálení,moc ti fandím a držím palečky.

Jitka (Út, 6. 4. 2010 - 16:04)

Ahoooj všem, nestíhám vás ani číst. Připojila jsem se k jednomu projektu o focení a taky jsem našla super odkaz ohledně fotek, je tam toho tolik že pořád čtu, taky jsem dostala od kamarádky knížku o focení, tak taky pročítám.-)). No jo, to moje focení:-)))
tady je odkaz kam denně musím vložit alespon jednu mojí fotku tak kdo chce jukněte ať jste v obraze www.fadlerka.blogspot.com

Beata (Út, 6. 4. 2010 - 12:04)

Popřeji vám pěkný zbytek dne,hlavně klídek a pohodu,jdu dělat kaši a chystat loupežníky k zubařce,chodíme takhle společně dvakrát za rok a potom někam na pohár,mějte se fajn,pa aaa.

Beata (Út, 6. 4. 2010 - 10:04)

Měj se ZENIČKO a V PRÁCI AT SE DAŘÍ A DĚTIČKY MOC NEROŠTAČÍ.

zdena (Út, 6. 4. 2010 - 10:04)

Čauky holky,Beatko to se nedivím že ses rozčílila,to je přístup od no hrůza.Je jí jedno že malý se nervuje a co by to s ním mohlo udělat.Je to můra.
Zuzi ,jsi hodná díky.
Tak jse připravím do práce ,dnes se docela těším na dětičky ,zatím pa

Beata (Út, 6. 4. 2010 - 09:04)

Oni to tady s těma učitelama takhle dopletli protože tady na té škole jsou specialní tři třídy A,B,C a se zvláštím vchodem jen pro prvnáčky z čehož jsem u obou starších byla nadšená a mělo to své výhody,děti byly v klidu mimo větší a jen tři třídy a specializované učitelky,opravdu super,jenže co nastupoval Kubík tak bylo moc dětí a oni udělali ještě 1.D. a TAM NÁS ŠOUPLI S NĚJAKOU DIVNOU UČITELKOU KTEROU NEVÍM KDE VYHRABALI,udělali jim třídu uplně mezi těma největšíma dacanama na posledním patře a nechali je tam na pospas,i ta třída je hrozná,opravdu všechno z nouze a mi to zrovna chytli.

Beata (Út, 6. 4. 2010 - 09:04)

Jo a ještě něco čím mě celkem šokovala a dorazila,posledních asi čtrnáct dní se ve škole shoršil v psaní ale doma píše pořád pěkně tak jsem se jí zeptala jestli mi může ukázat kde malej sedí,protože vím že ho přesazovala anechtěla mu pomoct převázat ten těžký pytlík a musel tam jít ten starší syn mu pomoct a mě tvrdila že mu pomohla ale já vím že tam šel druhý den ten starší pomoct mu,ona mi ukázala že sedí na pravé straně lavice a to jsem se fakt rozčílila protože on je levák a ona ho posadila s pravákem na pravou stranu aby se tam asi u psaní umlátili a řekla mi na to že si děti musí umět poradit,to je čůůůůza,že?Potom se divý že se zhoršil v psaní a říká že je lajdák.

zuzka (Út, 6. 4. 2010 - 09:04)

No určitě, proč by se chudák měl tři měsíce trápit. To pak jsou dlouhé tři měsíce!!! A řediteli řekni jaký má přístup k dětem. Vůbec nechápu, že učitelka z druhého stupně učí prvňáčky. Většinou i na prvním stupni se specializují učitelky jen na první a druhou třídu, protože tak malé děti potřebují trochu jiný přístup než ty starší.
ZDENI díky za fota)))) Zítra té dr. řekni popravdě jak to všechno je. Určitě tě pochopí a poradí co dál.
SILVO díky za Vanesku))))
Ani nevím, zda tu byla ráno NELA z kamrlíku a vyzývala ke cvičení)))) ale jestli jo, tak zdravím))))

Beata (Út, 6. 4. 2010 - 08:04)

Ahoj ZUZANKO,tak at se ti vnitřní naladěnost zase brzy vrátí,taky jsem taková nijaká ale asi hlavně kvůli malýmu,šel do školy s takovým divným výrazem,já se snažila ho rozveselit ale ono je vidět že má opravdu nějaký stres,rve mi to srdce a nálada nijaká,až ho budu mít doma tak zase budu v klidu,zajdeme na rodinou prohlídku k zubařce,na pohár a bude dobře,at pořídíš u psychošky ZUZANKO a děkuji.Říkala jsem si že ho tam nechám ty tři měsíce dochodit a dám ho jinam od září ale asi to pořeším tenhle týden,nebudu sebe a jeho trápit.

zuzka (Út, 6. 4. 2010 - 08:04)

Ahoj všem po ránu. Tady opět svítí slunce. Slibovali o Velikonocích špatné počasí a tady bylo poměrně hezky, nepršelo vůbec.
Včera jsem rozdala všem svým klukům čokoládové zajíce a tím pro mě svátky skončily. Jsem pořád taková vnitřně nenaladěná...Nic mě netěší, do všeho se musím nutit, vše mi přijde takové zbytečné((((
BEAT, neomlouvej se, je dobře, žes nám vše vypsala. Být tebou neváhám a zajdu za ředitelem a synka nechám přeřadit do jiné třídy. Není to dobré, aby dítě chodilo do školy se stresem. A je správné, že to chceš řešit.
Já si vypiju kafe, obléknu se a půjdu k psychoušce.
Zdravím všechny, pac a pusu bez rámusu))))

Reklama

Přidat komentář