Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP10

Nela (Ne, 3. 1. 2010 - 19:01)

My o vlku :-)) Podvodník na Facebooku zneužil důvěry lidí na podporu Paroubka
Desetitisíce uživatelů Facebooku byly zneužity k politické propagandě. Na stránkách této sociální sítě vznikla skupina, která slibovala možnost vyhrát deset mobilních telefonů iPhone, pokud se lidé stanou jejími členy. V neděli správce skupiny změnil její status k propagaci Jiřího Paroubka. Na případ redakci Novinek upozornilo několik čtenářů

Ježiši upsat se za telefon ???? To nechápu. Tak za grilované prase,to ještě jo :-)))

Pajka (Ne, 3. 1. 2010 - 18:01)

Lucko, já taky, lepší volbu nevidím a doufám, že kníže dost na to, aby se spojili a taky, že důchodce z Vysočiny ubere sexy mozku hlasy.
Ale ještě bych dodala, že přes všechny týpky a špinavosti, s jejichž arogancí se člověk potkává v mediích, jsem šťastná, že je svoboda a demokracie...už jen, že si tu o tom můžeme psát

Lucka (Ne, 3. 1. 2010 - 18:01)

Paroubek je kokot neuveritelný!!!
Já mám moc ráda knížete ale volit ho nebudu...budu opět volit ODS jako už léta,protože jak jim kníže ubere hlasy, je to průšvih...vyhraje ten nabob narudlej!!
zdravím všechny při neděli..konečně je všední rok a snad si odpočinu :-)

Alča (Ne, 3. 1. 2010 - 17:01)

Jo Pajko mě to taky bere dech ta politika.Je to jeden darebák vedle druhého a kdo byl slušný,tak se rychle naučil tunelování,pochlebování,podlízání a já to z duše nenávidím.Vždcky říkám,raději pravda i když někdy bolí než podlízání,a vtírání se do přízně.Fuj.

zuzka (Ne, 3. 1. 2010 - 17:01)

Tak přece jen jsem se dokopala a smolím tu seminárku o józe, no aspoň něco)))))
PAJKO naprostý souhlas, často vedu se synem tyto diskuse a ptala jsem se ho, proč když volí vždy ODS, když má docela silné sociální soucítění a on mi docela rozumně odpověděl, to cos ty psala, protože na nějaké sociállní rozhazování nemáme prostě prostředky, to si může dovolit jen bohatý stát. Tvá hláška o rudém kondomu mě velmi pobavila)))
NELO, jen chrupej, počasí k tomu přímo vybízí))))

Pajka (Ne, 3. 1. 2010 - 17:01)

Neli, jsem taky usnula, ale teď už opět v práci... musíme zatopit na zítřek, aby ti naši mlaďoši nezatopili nám :)

Pajka (Ne, 3. 1. 2010 - 17:01)

Myslím, že nemá smysl volit malé strany pod hranicí nebo na hranici volitelnosti. Kromě toho, že jejich představitele tutově nečeká žádná velká zodpovědnost, volby nevyhrají, takže se jim dobře slibuje (na to byl expert Sládek)...nebudou konfrontováni s tím, jestli a jak si sliby plní. Na Paroubkovi mi vadí nejvíc to, co nakonec sám vykřičel do světa - že je schopen se spojit s každým. Jemu by nevadilo spojit se s Topolánkem, když by vládu šéfoval... touha po postu čiší z každého jeho slova a gesta. Kam soc.dem dovedla stát za 8 let vlády, je dost hrůza. Ty jejich "čisté ruce" skončily neomezenou korupcí, o státním dluhu nemluvě. Korupce je v celém světě, ale tady si hoši ošéfovali i policii a soudnictví, takže i když se na něco přijde, stejně se postarají, jak kamaráda vysekat z průšvihu... mohla bych o tom napsat román doplněný filmovým dokumentem. Ať už Euro chceme nebo ne, na rozdíl od Slováků na něj nedosáhneme, protože naše ekonommické parametry nemají ještě kolik let šanci. Ať už volby vyhraje pravice nebo levice, pokud nechce dohnat stát k bankrotu, má každý z nich malou manévrovací možnost, celkem úzké mantinely.
Takže si myslím, že k volbám by měl jít každý a přestože je naše politická scéna jakákoliv, vybrat si pro sebe to nejmenší zlo, lépe řečeno směr, který je mu nejbližší. Jen bohatý stát má na prostředky i pro sociálně slabé...
Jsem se zase rozhorlila... snad se neobjeví zase rudý kondom...

Nela (Ne, 3. 1. 2010 - 17:01)

Holky nejhorší je dát volovi funkci !
A to toho vola /tur domácí / dost urážím .
Zase jsem si lehla a že si budu číst a co myslíte,že jsem dělala?? Chrněla :-( Jsem jako ten medvěd nejraději bych prospala celou zimu a i ta váha zimnímu spánku odpovídá :-)

Pajka (Ne, 3. 1. 2010 - 16:01)

Z Paroubka mám vždycky sprostomluv... je to blb, alibista, populista, ambice převyšují nad vším... vůbec nechápu, jak ho lidi mohou volit. Alča je důchodce a vůbec ji 13.důchod neoslovuje

Alča (Ne, 3. 1. 2010 - 16:01)

No vidíš Zuzko,já zase udělala práci na počítači co jsem měla dělat zítra,tak mám nějaký náskok.Peřiny sundám a povleču zítra a zrovna vyperu ať se to nehromadí.Jo a pořád je co dělat.Taky jsem nějaká líná no a o tloušťce ani nemluvím.Mám 74 kg no prostě prase vánoční.
Ale zase na druhou stranuvím,že nemám raka když přiberu.To jsem vůl co?

zuzka (Ne, 3. 1. 2010 - 15:01)

No ALČO, ale hlavně, že ten Paroubek tam plkal cosi o tom, že se musí bojovat proti korupci hahahaha, to mě fakt pobavil.
Tak jsem odpoledne totálně pros..., jelikož po obědě přišla dcera a klábosily jsme do teď, jsem fakt líná jako to čuně.(((( Aspoň jsem při tom povídání povlíkla peřiny))) tak aspoň nějaký počin.

Renča (Ne, 3. 1. 2010 - 15:01)

Omluva za chyby-nemá svůj PC,mladá má nějakou divnou klávesnici :-)
Silvi....

Renča (Ne, 3. 1. 2010 - 15:01)

Krásný povánoční den :-)
Taky jsme dnes sledovali ty dva pány a je to děs běs. Jde to pěkně do sr..... Taky jsem slyšela,že volby vyhraje Paroubek :-(
Silbi,mladá měla ten zud dodělaný skoro 10 let. No jsem zvědavá,co jí zítr a na zubárně řeknou.
Druhé mládě odjelo do velkoměsta a dojede až začátkem února,už ted je mi smutno.
Ted jsem dočučela na svůj nejmilovanější film-Jestřábí ženu. Jsem si polakala a hurá do reality.....žehlení....blééé.
Tak ne,tad mi volal manža z práce,at se nachystám,že půjdem na procházku :-))

Alča (Ne, 3. 1. 2010 - 15:01)

Jitule nic si z toho nedělej,já mám taky motanici.Už jsem taky celá zmořená,nevím jestli je to po těch svátcích po tom shonu nebo co.
Zitra ráno vstanu,opařím se čajem a valím do servisu s autem.Potom přeobjedat k zubaři.No a další dobroty a už zase začíná ten týdenní koloběh vody v přírodě.Bolí mě za krkem.Musím od počítače se protáhnout.Dávala jsem tam manžovo účetnictví a už jsem celá tuhá.Tak zatím.
Určitě bude líp,ale nám pepinám asi né.

Jitka (Ne, 3. 1. 2010 - 14:01)

Alčo je to bordel všechno, já už řikám to že je úplně jedno kdo tam je. Všem jde jenom o koryto a každej bude hrabat jen pro sebe. Ale volit ještě chodim, to mě ještě neodradilo:-).Včera jsem četla, že půjdu do důchodu v 65 no možná se to do tý doby ještě změní a do důchodu budem chodit v 80 a to pak bude důchodců opravdu minimum.-)
Jinak hlásim že mě je dneska divně. Stále mě píchá nalevo v prsu, blbě se mi dejchá a motá kebule. Taky mě pobolívá levá ruka, tak jsem si samozřejmě řekla bůh ví jestli to srdce mám vpořádku, ale nepanikařim a řikám si stále že to je od tý blbý páteře.

Alča (Ne, 3. 1. 2010 - 13:01)

Jo a ještě ten 60 tisícový plat srovnávali se zdrav.sestrou,která má odpovědnost a je podhodnocena a ten nemá žádnou odpovědnost a je v balíku.To je bordel.Já snad vlezu do politiky pravého bloku.Fakt.

Alča (Ne, 3. 1. 2010 - 13:01)

Nezbývá než volit menší stranu,která dostane hodně hlasů a dá jim přes prsty.Budu volit Pravý blok.Dneska dopoledne jsem je poslouchala a ve všem byla pravda.Třeba,kde zal 7 mil.Sobotka na byt nedovedl to vysvětlit.Potom tam říkli,že vzali do sekre.nějakéo 25 kluka,ktwerému dali 60 tisíc plat a vozil poštu do Bruselu.No a ještě dostával kapesné,aby tam nebyl jako blbec tak na to se dělá? Pro tyto lidi.To přece už tak dál nejde.
Nejlepší bylo,jak jeden říká,že by se to mělo udělat jako ve Švýcarsku.I mě třeba bratr,který žije v Rakousku říká,že kdyby si najednou kupoval a pořizoval co nemůže prokázat,tak fin.úřad ho nechá odstihat buď za korupi nebo za podvody.|Pokud řádně neprokáže,kde nato vzal.To by jsme se divili kdyby to bylo u nás.Aby všichni nahoře prokazovali odkud to mají.

Nela (Ne, 3. 1. 2010 - 13:01)

Vidím,že se luksovalo snad všude-já taky :-)) Akorát Zuzka má na to robota :-))
Oběd-špagety s vepřovým gulášem a nebo segoš a knedlík.

Alčo důchodců je hodně a oni se jim chtějí "zavděčit" před vobami a pak to bude úplně jinak a ostrouháme všichni .
Politika zas.... odstěhuji se na pustý ostrov a bude klid :-))

Lucko já se nedívala na Hotel,odpadla jsem totálně při čtení a probudila se s brýlema ana nose ve 2 hod.

Zuzko Avatar viděl v kině syn a říkal že se mu to docela líbilo a 3D bylo super.

Jituš ahoj :-)

zuzka (Ne, 3. 1. 2010 - 13:01)

No jo Alčo, ale koho, jsou tam pořád ty stejný ksichty už dvacet let. Sice si říkám, že budu volit Top O9, ale mám pocit, že to nebude žádná změna. Paroubek to je populista((( Říká, to co lidi chtějí slyšet, ale kde na ty svoje sliby vezme prachy? Zase se jen víc zadluží a zvednou daně lidem, kteří se snaží, aby víc vydělali, takže jim vezme veškerou motivaci a zase tito budou špekulovat, aby ty daně platit nemuseli....

Alča (Ne, 3. 1. 2010 - 12:01)

Zuzko.proto je potřeba volit někoho jiného než Paroubka a Topolánka.Protože ti nás dovedou do zkázy,kde už takřka jsme.Já určitě nebudu ani moje rodina z nich nkoho volit.
Hajzlové,nakradli,republika v prdeli a ještě ten debil Paroubek chce přidávat 13 důchod.Já vím,že je spousta lidí co mají důchod malý,ale kam to povede,když se zase z kasy vydají peníze.Možná jsem lbá,ale ty dva vživotě né.

Reklama

Přidat komentář