Reklama

Proč MÍT děti?

holka, (Čt, 8. 6. 2017 - 15:06)

to možná chodí u...to ti poradí každý psycholog, resp, student psychologie. Do dětí jak se osamostatní, se montovat nesmíš.I kdybys zakopávala o neumyté kastroly, tak ti to musí být jedno, je to jejich život, tvůj ne.

Tak (Čt, 8. 6. 2017 - 12:06)

se kluk ožení, chce být se...to možná chodí u vás.Jasně,jsou rodiče,kterým je všechno lhostejné,jak její děti žijí atd. a to si nemyslím,že je dobře.

8.6. (Čt, 8. 6. 2017 - 12:06)

Richarde,Ano,nohou to být zástupné moduly.

8.6. (Čt, 8. 6. 2017 - 10:06)

V určitou dobu by měla máma umět své děti vypustit do světa,ale může být za to i okolím odsouzena.

Pampeliška (Čt, 8. 6. 2017 - 05:06)

se kluk ožení, chce být se...Taky si myslím. Taková opičí láska,kdy se máma pověsí synovi na krk, a ten ji s sebou pak musí nosit jako závaží, to je opravdu nezdravé. V určitou dobu by měla máma umět své děti vypustit do světa, jinak to ublituje všem. Jemu, jeho ženě, a jí nakonec taky.Mateřská láska je super věc, pomáhá nám své dítě v pubertě nezabít. Ale pak začne být vazba příliš těsná a měla by se uvolnit. To je také znamka zdravé lásky

když (St, 7. 6. 2017 - 23:06)

si nemůžu nechat radit od...se kluk ožení, chce být se svou ženou. Pracuje, o víkendu chce být se svou ženou. Proč by měl ztrácet čas s matkou? On jí řekne, že nemá čas a ona sedne na bus a přilítne. Proč? Aby jí měli brzy plné zuby?Proč nikdy matky nepochopí, že po svatbě nebo i před, se vytvoří nová buňka, kde už rodič nemá co dělat. Rodiče už tvoří samostatnou buňku, do které zase nemůžou zasahovat zadané děti.Vše je o komunikaci.

dozat (St, 7. 6. 2017 - 20:06)

si nemůžu nechat radit od...Já jsem "moc chladná,nikdy jste nepoznala vztah mezi rodiči a dětmi"?Na tuto hovadinu jste přišla jakým myšlenkovým postupem? Kdo myslíte, že mne porodil, vychoval?Jestli jste ta, jak se zmiňuji výše, nemáte ráda ani svou rodinu - manžela, sourozence, rodiče, tchyni, tchána.Nebude lepší, když si zametete před vlastním prahem, než si budete hrát na chytrou?

(St, 7. 6. 2017 - 17:06)

jenom to,že vás napadlo,že bych chtěla,aby se syn rozvedl a měla bych ho pro sebe-o vás vypovídá,že to nemůžete mít v hlavě úplně v pořádku.

I (St, 7. 6. 2017 - 16:06)

Cože???- a kdyby moc...kdybych se snachou moc nevycházela,pomlouvat jí u syna nebudu,vím,že by se pak mohli kvůli mě hádat.Ba naopak se s ní budu snažit vycházet.

Opravdu (St, 7. 6. 2017 - 16:06)

Cože???- a kdyby moc...si nemůžu nechat radit od vás,která děti nemá.Vaše slova nemají žádnou váhu.Jste moc chladná,nikdy jste nepoznala vztah mezi rodiči a dětmi,a také jste to ani nepochopila.Ano,jestli mé dítě nebude mít tolik čas,pak bude jezdit mamka a jestli bude rád,nebo ne,to nemůžete předpovídat.Máte rodiče,kteří zájem mají a ti,kteří tolik nemají,pak většinou ani z těch dětí nic dobrého nevzejde.Když jsou s dětmi hezké vztahy,pak své rodiče vždy rádi vidí.

mně - 48 let (St, 7. 6. 2017 - 16:06)

vzorově? Každý dělá v...Pampeliška je anonymní? A vy se jmenujete jak? Nikde vaše jméno nevidím (?).Když syna budete takto násilnit, rád k vám jezdit nebude.

mně - 48 let (St, 7. 6. 2017 - 16:06)

jistě,odejde,s tím přece...Cože???- a kdyby moc nejezdil on,pak já určitě.To si snad děláte legraci. A nebo chcete, aby se rozvedl a vy o chlapečka nikdy nepřišla. To je hnusné.

mně - 48 let (St, 7. 6. 2017 - 16:06)

mě zaráží,že jste své...Co to plácáte? Tyto samozvané psycholožky, mám moc ráda. Měla jsem spokojené, šťastné dětství, se ségrou (1 dítě), s bráchou - bezdětný. Své rodiče miluji. Dětství jsme si užívali společné ještě s dvěma bratránky bezdětný, druhý tři děti - to poslední mělo být jako záplata na to, že řezal manželku. Už je rozvedený.Jste hloupá, když si myslíte, že je to o výchově.Je to pouze o tom, komu co bylo dáno do vínku. Mateřství není pud, na to nezapomínejte. A není to už vůbec přirozenost.

Stále (St, 7. 6. 2017 - 07:06)

lepší,mít zájem,jak ho vůbec nemít.

A kdo vychovává (St, 7. 6. 2017 - 07:06)

Ale používat rozum, to pro...vzorově? Každý dělá v něčem přece chybu.Nepsala jsem nic o tom,že jsem ve všem vzorná máma.Pampeliško,proč tak anonymně? Celé roky?)))))) Já věřím,že vždycky i on rád přijede za mamkou.

Honza (Út, 6. 6. 2017 - 20:06)

mě zaráží,že jste své...Ale používat rozum, to pro spoustu rodičů, i těch budoucích, přirozenost neni.

Pampeliška (Út, 6. 6. 2017 - 20:06)

jistě,odejde,s tím přece...kdyby moc nejezdil on, tak ty budeš určitě? :-)No nazdar, to před tebou kluk neuteče nikam, co?

Ale (Út, 6. 6. 2017 - 19:06)

tak jestli je tvým JEDINÝM...jistě,odejde,s tím přece musí každý počítat,ale starat se a mít zájem budu vždycky a kdyby moc nejezdil on,pak já určitě.Vždycky se na mamku může spolehnout,protože ráda ho budu mít vždycky a je úplně jedno,jestli mu je 10,20,nebo 40 let.A ano,děti,to je ten smysl života,bez nich ten život nikdy nemůže být plnohodnotný.

6.6. (Út, 6. 6. 2017 - 18:06)

Mimochodem,to TVOJE dítě dospěje a odejde,najde si partnera a začne žít svůj život.

No (Út, 6. 6. 2017 - 18:06)

mě zaráží,že jste své...tak jestli je tvým JEDINÝM SMYSLEM života tvoje dítě, jsi k politování. Mimochodem, to TVOJE dítě dospěje a odejde, najde si partnera a začne žít svůj život. Co pak, spácháš sebevraždu? Ale ne, ty budeš mít jistě milující dítě i snachu /zetě/, kteří tě budou neustále navštěvovat, budeš milionová babička, bez tvojí pomoci se zboří svět. A pindy o výchově si nech, znám spoustu sourozenců, co měli stejnou výchovu a občas se holt nezadaří ani kdyby ses rozkrájela.

Reklama

Přidat komentář