Reklama

z 85kg ZHUBNOUT na 75 ???

Baculka (Út, 12. 2. 2008 - 22:02)

Vicky, jak rikam,je to hold muj slovnik, rikam papkat, chlebicek, cajicek...ale v tom me nezmenis. Jianak si myslim,ze nezeru tak hrozne..opravdu jim pres den stridme,ale vecer klasicka vecere..a pak to u televize zacne...jak jsem psala a leckdy si po narocnem dni dam vinko, pivko...

Jako nechci,aby jsme tady byly na kordy bo si nadavaly, to ne,Vicky...ale proste po pridani tadytoho predchoziho prispevku jsem si na tebe vzpomela,tak jsem napsala dodatek :)

Zdravi Baculka :))

Vicky (Út, 12. 2. 2008 - 21:02)

sorry Baculko - vypada to ze ti lezim v zaludku :-)) aspon budes mit mensi hlad, kdyz tam budu ja :-))). Ja mala uboha jen jednou rekla, ze kdyz si to jidlo budes oznacovat velkymi slovy, vice se nasystis, stejna strategie jako si davat jidlo na maly talirek, pak vypada vetsi.
Ale ted vazne, ja si myslim, ze se mozna pres den moc omezujes, jde to snadno, protoze mas praci, tak na jidlo nemyslis,zbytecne vyhladnes a doma to na tebe padne. Nemuzes si dat neco jeste nez prijdes domu, abys neprisla tak hladova a nebyly chute?

120kg (Út, 12. 2. 2008 - 19:02)

Ahoj slecny,dámy, pani... delsi dobu se snazim zhubnout - potrebuju 20kg dolu urcite :o) a proto HLEDAM SPOLUBOJOVNICE PRO KONZULTACE PO E-MAILU ! Proste si kazdy vecer napsat co jsem snedla, jak jsem se hybala a treba po tydnu si kontrolovat vahu. Podporovat se, nachazet novinky v hubnutí, poradit, pomoci, vymyslet neaky chutny recept. Proste nejenom klabosit o tom,ze potrebuju zhubnout,ale aby JEDNA DRUHOU DONUTILA ZHUBNOUT !!! Budu se tesit na email, jen prosím,aby psaly opravdove baculky a ne nejaci dealeri... Pro prvni mail napis sve vahy a miry a neco o sobe :) Tak se budu tesit :)) 120kg"seznam.cz

Martina D. (Út, 12. 2. 2008 - 17:02)

Pokud chcete zhubnout mrkněte na tyto stránky www.snama.cz/active-15 opravdu to pomáhá stačí zadat své jméno a mail a už se svámi spojí paní která poradila i mě jak zhodit mám dolu 22kg po malé při výšce 163cm mám 68kg.Mnoho úspěchů .Martina D.www.snama.cz/active-15

Baculka (Út, 12. 2. 2008 - 13:02)

PS pro Vicky, pokud me tedkon "upozornis" na slova papkat a chlebicek tak predem rikam : Bez do haje .

Jenom upozorneni,Vicky :) Je to muj slovnik ! Díky :)

Baculka (Út, 12. 2. 2008 - 13:02)

Ahojky Renco, ono celkove nejen Pepka,ale i Bubu a to jsem ji psala na mail co s ni je ? a nic... :( netusim kam se holky ztratily,ale je to skoda. No to ja beru ten Nextrin a prvni den jsem se mohla upit :) jelikoz jsem mela desnou zizen,ale tedkon po asi 4 dnech uz zase nic. A ze bych pocitovala mene chuti na jidlo, byla sytejsi to vubec. Rikam,ze zadna zmena a nebo maly vysleden nikde. Ale jinak jak jsem uz jednou psala pres den se drzim a papkam ukazkove,ale jak prijdu domu,tak je to vecere,...pak si dam syr - balkansky a nebo jadel...a nebo nejaky jiny..k tomu pozobavam slunecnicova seminka a kolikrat hresim i tyckama a nebo jeste treba chlebickem. Proste bych to potrebovala obratit.Pres den takhle jist a vecer nic !

renča (Po, 11. 2. 2008 - 17:02)

Zdravím, baculko nějak se nám ztratila Pepka? Nevíš o ní něco ??? Já jsem dnes absolvovala první den v práci a dostala jsem tolik úkolů, že už zase nestíhám pořádně jíst, snažím se ale alespoň hodně pít!!! Pohyb budu moct přidat až časem.

Anna (So, 9. 2. 2008 - 10:02)

A ještě trik:jídlo si dávejte na dezertní talířky-mozek je blbec a bude vnímat nacpaný talíř a obelstíte ho.Polévku do malé misky.Brzy si svoji hladovost zkrotíte.Jídlo si hezky krájejte a naložte si vždy několik druhů jídla,abyste uspokojily chutě.Třeba snídaně.Bílý jogurt s musli,celozrná houstička a na talířek si vyskládejte po dvou druzích od sýra(hermelín,eidam i masa(šunka,krůtí nářez)
Mějte koupené oříšky!studentská směsů,když na vás přijde mlsná,hrábněte pro hrstku do skříně a zase jděte pryč.
Obědvejte teplé jídlo(na dezertním talířku)
večeřte již bez přílohy a jídla si dělejte hlavně zapékaná.Je to moc dobré a najednou je tam hodně druhů potravin.
Hlavně nesmíte tělo dostat do stresu-jakmile zjistí,že mu nedáváte jídlo když má hlad,bude si myslet,že je stav ohrožení a začně šetřit a nepustí ani gram.

Anna (So, 9. 2. 2008 - 10:02)

A pokud si chcete dát něco nezdravého,sladkého,atd,tak hnedka ráno!:-)

Anna (So, 9. 2. 2008 - 10:02)

Já zhubla po dětech přes 20kg asi za 3 měsíce(no chvátala jsem na to).Z 80kg na 56kg.Ale žádné zázraky-makačka a správný stravovací režim.Chce to se opravdu každý den,alespon hodku potit jako krtek.Alespon hodinu říkám!
A jíst střídmě,ale netrápit se odříkáním.Jde to-mám to vyzkoušené.Musíte si najít pohyb který máte rádi.Mně strašně pomohla minitrampolínka-za jeden film toho nahopsáte:-))a leje z vás pořádně.A nežrat na noc!Nejlépe si zacvičit ještě před spaním.A hlavně pořádně snídat.Musíte jíst když máte hlad-ale opravdu hlad-ne chut si něco vzít.Hlad vypadá jinak.Jakmile ho ucítíte-okamžitě jíst.Musíte poslouchat své tělo.Prolejvat se vodou nedoporučuji pokud vám to nedělá dobře.Pít musíte,ale když vám žblunká žaludek,tak to také není správné.

baculka (So, 9. 2. 2008 - 10:02)

tak za 4 hodiny mam 1,5 l vody :o) kriste pane...

Baculka (So, 9. 2. 2008 - 06:02)

Ahoj holky, tak jsem si vzala jednu davku a abych Vam rekla pravdu pocity sytosti nebo neco takoveho nepocituji. Je brzo,ja vim. Ale ta zizen ! Uplne jako kdyz jste po flamu... zizen jako blazen.Tak me to aspon donuti hooodne pit, a jak Vy ? Renco uz je dobre ?
Jinak Katko, rychle jsi shodila 3 kg, ale zase nabrala no ... Ale co ja bych dala za tvou vahu.pripadam si jako kulicka.

katka (Pá, 8. 2. 2008 - 10:02)

zkuste vyjet na hory. Já byla na týden, nebyl čas pořádně jíst, takže jsem za den snědla třeba jen 3 krajíce chleba s taveným sýrem nebo paštikou. Případně jedno jídlo za den bylo jiný a hodně kalorický(jednou snídaně: tatranka, podruhý oběd svíčková v hospodě, jindy na večeři smažák s hranolkama, jednou ke svačině velká palačinka se zmrzlinou). Shodila jsem 3 kila, to znamená ze 76,5 na 73,5 , teď jsem (týden po návratu)nabrala na 74,7 což je váha, které jsem dosáhla v létě. Jsem ráda že jsem nabrala tak málo, protože se naopak vůbec nehýbu, jelikož jsem nachlazená. Takže fakt asi není jiná cesta než hýbat se a míň jíst.

renča (Čt, 7. 2. 2008 - 17:02)

Tak já už od pondělí jdu do rachoty, což znamená že se přestanu konečně cpát, páč na to nebudu mít čas a na večer si koupím pouze salát buď ledový nebo hlávkový a mrkev a budu to křupat a postupně začnu přidávat pohyb. Začíná se prodlužovat den tak začnu chodit na procházky. A potom přidám rotoped.

gabi (Čt, 7. 2. 2008 - 12:02)

Ráda všem maminkám, co mají zájem zhubnout zdravou formou, poradím , kam se obrátit. Mám vlastní velmi dobrou zkušenost, což je nad zlato. Jestli máte zájem, napište mi na mail: gruela"seznam.cz

Baculka (Čt, 7. 2. 2008 - 12:02)

holky - tak od zitra budu brat Nextrin 24. Doufam,ze pomuze. Dam vedet :)

Jiná baculka (Po, 4. 2. 2008 - 11:02)

Možná to pro Vás bude inspirace, za týden jsem schodila přesně l,l kg,nyní 79,9.
Ale ty z vás, které se necítí už fit, tak se nevrhejte na cvičení či větší fyzickou zátěž.

Vicky (Ne, 3. 2. 2008 - 14:02)

a nemas moc prisnou dietu behem dne ze to pak vecer nevydrzis? To je takova klasika, ze cely den jim jen trosku a rika si ze super - to mi to dneska jde a pak vecer snim co najdu.
Nextrin neznam,ale podle mne zadne volne prodejne veci nefunguji. Zkousela jsi nekdy Meridii nebo Lindaxu? Pokud nemuzes kontrolovat hlad, tyhle by ti mohly pomoct najet na spravny rezim a pokud u toho das nejaky pohyb tak by to melo jit. S tvou vahou si myslim, ze by ti je tvuj obvodak nebo gynekolog v klidu napsal.

Baculka (Ne, 3. 2. 2008 - 12:02)

milé Hmmm... ano opravu jsem ty kila nabrala...ale abych ti pravdu rekla, v tom cervenci jsem tuto diskuzi jenom zalozila,hubnu od ledna 08. A co ? Je to snad moje vec, ne ?

... jinak desne mi ta vaha kolisa... tedkon jsem se vazila a mam zas 92,2.
... a rozhodla jsem se pro pripravek na podporu hubnuti - bude to Nextrin 24.
...moc tomu neverim,ale co ? Zkusim to - pry potlacuje chut k jidlu a tu ja mam hlavne vecer. pres den se drzim,jim ukazkove,ale dojdu domu a... vecere, vinko ? tycky.. no vecery jsou krusne.

Jinak jsem tedkon na Vodafone Livu nasla zajimavy clanek - tak vam ho sem prepisu.
NEJLEPSI CAJE NA HUBNUTI : 8.00 zeleny caj - idealni pri snidani . diky obsahu kofeinu nastartuje zeleny caj latkovou vymenu organismu a a pritom neuskodi srdci. s pomoci vysokeho obsahu manganu se tukove zasoby zacnou odbouravat. Vitamin B pusobi mocopudne. 10 : Mathe Tento caj se ziskava z listu cesminy a je bohaty na vitaminy B a C a mineralni latky. Je idealni kdyz vas prepadne hlad. Skvele detoxikuje organismus ,upravuje traveni, naprikald pomahaji pri zacpe a snizuje chut k jidlu. Co vice si prat , kdyz chcete mit hezkou postavu ?
12: Brezovy caj vyplavi z tela prebytecnou vodu. krome toho si poradi i s nafouknutym brichem. Jeste zazaracneji bude tento caj pusobit,kdyz ho smichate se salveji a nebo koprivou. Tato smes je vsak horka, proto nemusi chutnat kazdemu. Brezovy caj pomaha vylucovat z tela balastni latky,priznive ovlivnuje cinnost jater a sklatbu strevni mikroflory.
15.00 : Roiboos - mate odpoledne chut na naco sladkeho ? Vypijte salek tohoto caje.Roibos je jihoafrickym narodnm napojem,ma mocopudne ucinky, snizuje hladinu cukru v krvi, i krevni tlak.a priznive ovlivnuje zazivaci potize.
18.00 : Lapacho - neobsahuje kofein, proto si ho muzete doprat i ve vecernich hodinach . obsahuje hodne mineralnich latek, krome jineho i horcik a fosfor. Tento caj odstranuje z tela necistoty a posiluje cinnost vnitrnich organu, Podporuje traveni, latkoou vymenu, a zlepsuje prokrveni.Rika se,ze pokud budete tento caj pit denne,dozijete se 100 let :)

Tipy na pripravu : Nejdulezitejsi slozkou caje je samozrejme voda.Mela by byt mekka a bez uhlicitanu vapenateho, aby se chut caje naplno rozvinula.Dobre je treba pouzit vodu stolni.
-Nejlepsi je pouzivat cerstve listky jednotlivych caju a nebo caje sypane.Pokud to nejde jinak , muzete obcas pouzit i caje sackovane.
-Kazdy caj louhujte nanejvys 3-5 minut. Vyjimkou je caj brezovy, ktery potrebuje az 10 minut, aby se dobre vyluhovat.
-Sladidla jako je cukr, med a nebo umela sladidla nepouzivejte.
Radeji si docaje vhodte skorici, zazvorovy orisek , citronovou kuru a nebo matu.
Bylinkove caje vhodne na hubnuti :

Hermankovy - uvolnuje krece , chrani pred nebezpecnymi zarodky,reguluje traveni.
Salvejovy - posiluje nervovy system, a povzbuzuje metabolismus.
Koprivovy - caj ma procistujici ucinky , pri hubnuti zbavi telo metabolickych zplodin.
Mesickovy caj :podporuje metabolismus a zvysuje spotrebu energie,

Na jednu porci potrebujete 2 lzicky susenych kvetu a nebo listu a 150-200 ml vody. Caj nechte louhovat 5-10 minuta pijte ho jeste teply !

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

hmmm (Pá, 1. 2. 2008 - 15:02)

To jsi 5.5 kila přibrala od toho července co hubneš?

Reklama

Přidat komentář