Reklama

z 85kg ZHUBNOUT na 75 ???

Bubu (St, 26. 9. 2007 - 20:09)

Baculko,kdyžtak se podívej na www.libimseti.cz , můj profil je Bohinka ,snad se nelekneš:-) tam je složka mimi a tam jsou samé fotky Jiříčka....

Bubu (St, 26. 9. 2007 - 20:09)

s těma fazolkama... prý čím měnší,tím menší následky:-)(to jsem fakt někde slyšela,ale odzkoušené to nemám)

Baculka (St, 26. 9. 2007 - 19:09)

no jinak zlaticko.marcela"seznam.cz - to jsem ja - tak budu rada, kdyz mi treba nekdo posle fotecky Vasich miminek a celkove neco pekneho... dekuji :-))

Baculka (St, 26. 9. 2007 - 19:09)

Holky, co si myslite o fazolich..??? Asi se po nich hooodne prdi,co..? kouknete se na odkaz...

http://www.novinky.cz/koktejl/brit-zhubnul-fazolovou-dietou-38-kilogramu-za-pul-roku_123463_a937q.html

Bubu (St, 26. 9. 2007 - 16:09)

Dneska volnější režim,chlap po dlouhé době doma,tak trošek hřeším ..... ale cvičím už hodinu:-) .... a na tom psylliu něco bude,spapám toho m?éně a pak dlouho nemám hlad.Ale pořád se cítím jak houba,nabobtnaná,moc piju...

Baculka (Út, 25. 9. 2007 - 19:09)

holky, za chvili jdu na noční... ja usnu... nic se mi nechce...mela jsmem pracovni den celkove, prani, uklid, nakup, vareni . . . jaaaaj... a tedkon jeste do 6ti makati . No jinak jsem mela pohybu dooost :-)) jak vy..?

Bubu (Út, 25. 9. 2007 - 16:09)

Jojo,vyřizování je děs,ještě když člověk narazí na nějakého supernepříjemného úředíka,no potěš koště...

Polívky moc nemusím,ale občas si dáme,to je pak hromda zeleniny s trochou vody:-) a nesmí chybět nějaká kostička s masem na okusování(pro chlapa)

baculko,tak doufám,že chutnalo(abys neřekla,že jsem ti zkazila oběd:-))

S těma fotkama by to možná nějak šlo,jen nemám žádné aktuální,spíš jak byl majinké mimi...

Baculka (Po, 24. 9. 2007 - 21:09)

Ahojky děvčátka. Papate polévky - zeleninové..? Opravdu zazenou hlad - je to jen vodicka, zeleninka a neco k tomu...celekem mi to pomaha,zaplní bříško a chtnají mi :-)) No dneska jsme sla v praci na obed a meli zrovna rizoto, tak jsme si vzpomela na BUBU a dala jsem si ho :-))Skoda, ze sem nejdou vkladat fotečky...rada bych se koukla na vase miminka... bubu..?

renča (Po, 24. 9. 2007 - 18:09)

Tak to Ti fakt nezávidím ( myslím to běhání po úřadech - já to nesnáším ) Jinak držím pěsti, ať se co nejdříve aklimatizuješ !!!

pepka (Po, 24. 9. 2007 - 18:09)

ahoj holčiny a Renátko moje zlatá,jsem dnes vyždímaná jako citronek,nastupuji na plný uvazek na stálou noční do práce dneska jsem obíhala papíry a bolí mě hlávka a jsem mimo,hubnout nějak nestíhám ,ale jim když jdu na noc a když přijdu tak ne takže první jídlo jim až když se vyspim,ale to asi neni dobře,zase se ozvu jen až se trochu z aklimatizuji

Bubu (Po, 24. 9. 2007 - 13:09)

Nazdárek ... dneska jsem udělala strašnou blbost ... měla jsem nějaké vyřizování a mám hrůzu z přeplněných autobusů a toho,že bych se tam cpala s kočárkem,tak jsem si malého dala do nosítka(takový baťoh na miminka)jenže on už je strašně težký,tak jsem úplně k.o.záda bolí,ruce vytahané jak jsem ho podpírala..... ale konečně jsem si koupila kopřivový čaj a psyllium,tak se budu pročišťovat.......

Bubu (Ne, 23. 9. 2007 - 13:09)

Ahoj... jona ty nevěsty koukám,ale asi jen proto,že pak jsou Ztraceni:-)

Dneska jsem si vynahradila tu nepovedenou ryb(měla jsem ji aj včera,bylo toho hodně),měla jsem úplně mňamku a docela "dia" řekla bych ... se chlubím,že... zeleninové rizoto(rýže a mrkev,hrášek,kukuřice podušená) a kuře na kari(prsíčka okořeněná a jenom na vodě uvařená) a bylo to tak dobré,že jsem toho asi spapala víc než bylo vhodné:-)

Napište kdyžtak nějaký recept pro inspiraci... nevím jak dlouho budu schopná něco vymýšlet....papa

Baculka (So, 22. 9. 2007 - 22:09)

No holky, tedkon jsem nastvana - z Vyvolených mi vyhodili Dana :-(( taaak aspoň uvidím zítra na "Vem si me" . . . sledujete..?

Jinak papkam jablíčka, jelikoz nam nasi privezli kupu jablek :-) zitra si zase vezmu do prace :-)Mam redený juice se sodou a je to super.

Jinak mam doma - krokomer - uz jsem ho dlouho nepouzivala...tak ho zase nekdy vytahnu, ale v teto praci nachodim tak 100 m za den :-)) no pohyb minimalni.
Ale snazim se to kompenzovat zdravym jidlem.

No jinak se mi asi zdrcly kalhoty - jelikoz i po hubnutí - myslím,ze par cm mam dole... se nyní nedostanu do svých jeansu :-) To je pech ! A vazila jsem se a na kila zmena zadna, na centimetry ano.

Bubu (So, 22. 9. 2007 - 22:09)

Jo,optimismus je třeba...... já se moc těším,až zas budu vypadat k světu:-) (jen aby mi to vydrželo...) Snažím se být aktivistka... co nejvíc být venku s malým a co nejvíc makat doma aj na to cvičení jsem si zvykla,ale je to pár dnů,minule mi to taky vydrželo čtrnáct dnů a pak nic... a jak přijde přítel z práce jsem k.o.:-)

Pepka psala onehda... ale je to pár dnů...

renča (So, 22. 9. 2007 - 21:09)

Pepko, kdepak jsi mám dojem, že jsi se neozvala už aspoň 100 let. Dej o sobě aspoň trošičku vědět, vždyť jsi tady s náma začínala.

renča (So, 22. 9. 2007 - 20:09)

Zdravím holky, chtěla jsem sem dodat optimismus. Určitě to jde, chce to jenom výdrž a uvidíte jak vám potom dodá sílu právě ten obdiv okolí až to na vás bude vidět.

Pavlína (So, 22. 9. 2007 - 13:09)

Dobrý den, i já jsem řešila tento problém, ale už jsem ho vyřešila. Máme program, díky kterému uvidíte výsledky již za pár dní. Není to klasická dieta s hladem a nemusíte se vzdát svých oblíbených jídel. Jestli chcete, ozvěte se mi na mail hpavlina.cimermanova"seznam.cz a já vám poradím, jak na to. Budu se těšit na další spolupráci. Pavlína

Bubu (So, 22. 9. 2007 - 10:09)

jo,mateřskou mám sedm a půl

Bubu (So, 22. 9. 2007 - 07:09)

Tyo,taky blahopřeju!:-)

Zkoušela jsem poprvé rybku na tymiánu a dala jsem ho tam moc a nebylo to dobré.... musím se ještě hodně učit:-)

A dneska jsem se měřila,po týdnu,jako ten cenťáček všude se ztratil........ ale připadá mi to takové neprokazatelné .... uvidím za další týden :-)

Baculka (Pá, 21. 9. 2007 - 22:09)

Rencvo, blahopreji !!! To je supeeer ! Víš o tom,ze 7 kg dole je mínus jedna konfekcní velikost..? BUBU... co se ti na obede nepovedlo 8-O ? Jinak kolik je nyní materska..? 7 tis..? KOuknu na Vyvolení a hájí - rano brzicko vstavam

Reklama

Přidat komentář