Přírodní prostředky, které vám mohou zachránit život: Jablka
Užitek z konzumace jablek a jablečných produktů byl zaznamenám při následujících zdravotních potížích:
Stárnutí organismu
Alergie
Alopecie (padání vlasů)
Průjem
Inzulinová rezistence
Rakovina jater
Onemocnění způsobené radiací
Stafylokoková infekce
Zdroj: Greenmedinfo.com
Komentáře
A to jste si všimli, jak jsou jablka v obchodech nepřirozeně lesklý? To dřív nebývalo, taky dlouho vydrží, byly doby, kdy po pár dnech byly jablka celý scvrklý a teď vydrží třeba měsíc, nepřirozeně se lesknou, jako kdyby byly nastříkaný nějakým chemickým sajrajtem. FUJ. Ono se řekne ovoce, ale je to ještě škodlivější, než cokoli jinýho.
Japka v obchoďácích bývají navoskovaná a vyleštěná, na každý kus ještě samolepka, je z toho pak průmyslový produkt, než zdravá přírodní záležitost. Naštěstí máme plný sklep vlastních.
Karlo, tvého taťky je mi líto. Můj taky jedl hodně jabka, hlavně večer. Taky měl diabetes 2.typu ale jabka mu hodně zlepšovaly trávení - peristaltiku. Ono je potřeba mít stravu vyváženou, a nejíst maso 3x denně... i když dnes nikdo neví, co kde z čeho dostane nebo chytne. Vím, že můj táta to jedl, protože svého času měl velké problémy se střevama, nakonec se z toho dostal. Ale infarkt mu jabka nezachránily, žel.
Japka v obchoďácích...vy jste taky dobrý jaPko.
- Odpovědět
Pošli odkaz