Reklama

Warfarin

OLA (So, 8. 9. 2007 - 21:09)

Ahoj holky,je to pravda debata opravdu nějak zamrzla. Když jsem byla posledně na hematologii tak jsem měla velice dobré výsledky krve. Doufám, že to vydrží i do příští kontroly. A PIŠTE!!!!!! OLA

lenka (Pá, 7. 9. 2007 - 16:09)

Ahojky holky, nějak nám zamrzla debata a te´d se začátkem školního roku teda taky ještě nestíhám.
Doufám, že se máte všechny přijatelně.

Lenka (So, 25. 8. 2007 - 13:08)

Opět ahoj nejdříve všem.

Radko, opravdu se snaž psychicky dát dopořádku sama, pokud skončích u psychiatra, buď dostaneš oblbováky, že to na tobě každý pozná a hlavně něčím zase zaplatíš, třeba postřehem, je to u každého jiné, ale znám to z okolí svých známých a hlavně i v nemocnici
jsem několikrát zažila jak se s lidmi, kteří berou antidepresiva zachází, těmto lidem se pak nevěří ani běžná bolest např. v krku a pod. vše se svádí na psychiku a nervi.

Co takhle zkusit číst, klidně červenou knihovnu.

Zatím ahojky a držím pěsti, nelítáš v tom sama a pokud jsi na warfarinu, tak by se to nemělo opakovat.

Radka (Pá, 24. 8. 2007 - 22:08)

Čau Zuzko,jsem ráda že jsi mi napsala.Mám také dvě děti ale už větší.Nyní se snažím bojovat s úzkostí,která mě docela ubíjí.Neustále se bojím,že se všechno špatné vrátí a já zase skončím na JIP.Ještě že mám skvělou rodinu,která mě drží nad vodou.Lékařka mi nasadila antidepresiva,ale zatím moc nezabírají.Pokud mi nezmizí ten neustálý vnitřní třes,tak mě čeká psychiatr.Snažím se neustále něčím zabavit,ale je mi snad stále hůř.Přeji ti,aby jsi cestu letadlem zvládla v pohodě a prožila krásnou dovolenou s celou rodinkou!!!!!

ZUZKA--RADCE (Pá, 24. 8. 2007 - 19:08)

Ahoj Radko já jsem po embolii skoro 2roky a k moři jsme jezdili také každý rok ,mam 2 malé děti tak jsem jim to nechtěla odepřít. po pul roce jsem jela 2krat na hory a po roce k moři strach byl to jo,ale vše proběhlo o.k a qwick byl po příjezdu přímo ukázkový což u mě vždy rozhodně není. Jen jsem se neodvážila letět,ale jeli jsme jen do Italie autem a dost stavěli a v říjnu chci letět doktorka mi řekla,že obavy nejsou na místě a,že se nemám nechat tou nemocí užírat ažít tak jak předtím.Nejhnusnější byli ty kompresní punčochy,které jsem sundavala opravdu jen na pláži ado moře.Packy a neboj.

Angelinka (Pá, 24. 8. 2007 - 17:08)

Ahojky Radko já jsem prodělala tomb?u v únoru a už včervnu jsem byla ok...dokonce jsem warfarin brala krátce protože je to svinstvo....to jak ti bude hodně áleží na tom jakou sílu tomu nad sebou dáš...

Radka (Pá, 24. 8. 2007 - 17:08)

Čau holky,od dubna patřím také mezi vás,prodělala jsem trombosu a plicní embolii.Zatím se necítím nic moc,hlavně ta psychika.Vím že je brzy ale zajímalo by mě,za jak dlouho po nemoci jste se odvážily jet na dovolenou třeba až k moři.Jezdili jsme každý rok,tak nevím jek to půjde dál.Budu ráda ,pokud se někdo ozve,zatím se mějte fajn.

OLA (St, 22. 8. 2007 - 21:08)

Ahoj holky. Ten ananas určitě skusím a je prý dobrý i na hubnutí. Přes léto jsem trochu přibrala. to jsou samé grilovačky a tak různě. Jinak krev je na dvě věci... Tak zátím ahoj OLA

lenka (St, 22. 8. 2007 - 13:08)

AHOJ HOLKY WARFARINKY, nějak nestíhám PC, doufám, že se všechny máte přijatelně.

Hanko, ten ananas je zajímavý, ale já mám na něj bohužel hodně velkou alergii, je to jako bych se napila octa...mám vyžraný krk a jsem minimálně půl dne němá, jak mi to zničí hlasivky.

Přeji příjemný zbytek práznin.

Hanka (St, 22. 8. 2007 - 09:08)

Lenko,moc se omlouvám,že jsem se tak dlouho neozvala,ale já úplně zapomněla,že jsem na tyhle stránky dala dotaz:-)
Ananas v syrovém stavu velmi napomáhá v potrombotických stavech díky enzymům,které obsahuje ve velkém množství.Dokáže posílit i cevní stěny atd.

OLA (St, 8. 8. 2007 - 12:08)

Ahoj holky, tak jsem z dovolené zpátky a vůbec nestíhám. Poslední den na dovolené mě píchla vosa do stehna a to mi celé oteklo a zfialovělo .Dnes jdu k doktorce tak jsem zvědavá.
V pondělí jdu na hematologii. Mamku píchla
včela je to 14 dní a už jí braly krev na
boreliozu. Tak se zatím mějte a ahoj OLA

katka-Lence (Čt, 2. 8. 2007 - 11:08)

Děkuju moc za odpověď,snad to bude lepší!Přeju Vám všem ať jste též co nejdřív v pořádku a nemáte žádné potíže. k.

lenka (Čt, 2. 8. 2007 - 10:08)

Holky, zdravím Vás moc, ale nějak nestíhám a mám hodně povinností, tak podrobnosti spíše až příští týden, dovča s cestování nebyla a nebude.
Míšo bi´d ráda dokud si pícháš a nemusíš omezovat zeleninu, když budeš číst hodně zpět, tak zjistíš, že ZUZKA má částečný ID.

Katko, Q pod 2, je bohužel riziko srážení krve,
ale pokud nemáš poruchu srážlivosti, tak je tvé ředění kvůli tvé operaci na nějakou dobu nutné, možná později dostaneš jen anopyrin.
Q ovlivňuje zmíněná zelenina, hlavně zelená,zený čajatd... zpětně se toho dočteš hodně, ale i spousta jiných faktorů, také je důležitý dostatečný pitný režím.

Čusík všem.

Katka (St, 1. 8. 2007 - 17:08)

Ahoj všichni!Píšu zde prvně.Jsem druhý měsíc po operaci chlopně a beru warfarin 1,5 tablery denně.Dnes jsem byla na kontrolu qicka a měla jsem hodnotu 1.64.Předtím jsem měla hodnoty 2.11-2.30-2.54. Co znamená ta nižší hodnota?čeho se mám pří užívání vyvarovat.Děkuju za odpověď

lenka - ZUZCE (Út, 31. 7. 2007 - 10:07)

Ahoj ZUZI, tak to je fajn, že se Vám dovča vydařila, manžel už měl týden dovolené, ale počasí nic moc, cestovat někam daleko bych s tou mojí nožkou bohužel nezvládla a tak jsme si
k 2O. výročí svatby koupili novou sedačku.
Nožka mne zlobí přesně podle počasí a Q o trošku vyšší 3,02. Ahojda.

ZUZKA-LENCE (Ne, 29. 7. 2007 - 19:07)

AHOJ LENI DOVCA PROBEHLA V POHODE PO PRIJEZDU Q2,5 TAKZE TAKE FAJN AKORAT ME TA NOZKA TED NEJAK VICE OTEKA DR. RIKALA HLAVNE ,ZE JE Q V POHODE.VZDY MI OTEKALA TAK O 1,5CM A TED O 2,5 COZ JE DOST DAVAM JI CASTO NAHORU TAK SE TO SNAD ZLEPSI . PUNCOSKY NOSIM PORAD. A CO TY JAK SE TI DARI ? A UZ BYLA NEJAKA DOVCA? PACKY ZUZKA

Lenka (So, 28. 7. 2007 - 21:07)

Držím pěsti, aby nenastala žádná komplikace a dovča byla OK. šťastnou cestu. To Q docela jde.

OLA (Pá, 27. 7. 2007 - 16:07)

Ahoj holky za chvíli odjiždím na dovolenou
tak mam velky fofr. V pondelí jsem byla na
hematologii a mám Q 1,7. No nic moc, tak my radši zase přidali Warfarin. Tak se těším, že napíšete, já se ozvu zase za týden. Ahoj Ola

Lenka (Po, 23. 7. 2007 - 13:07)

Míšo, jsem moc ráda, že se Ti to nekomplikovalo a věřím, že budeš spokojená.
U mne je to rozhodování dost složité, protože mám i řadu dalších problémů, užívám léky na srdce, astma atd....je toho hodně.

Olčo, doufám, že máš Q příjatelné, já měla v pátek 3,02.

Oběma Vám přeji příjemné tyto slunečné dny.
Čusík.

OLA (Pá, 20. 7. 2007 - 21:07)

Ahoj Mišo, jsem ráda že to všechno dobře dopadlo. Já jdu na hematologii v pondělí,
tak potom taky napišu jakou mám hustotu krve.
Budu končit, protože je takové horko, že se to
nedá vydržet. Tak se holky držte a zatím ahoj
Ola

Reklama

Přidat komentář