Reklama

Liposukce III.

martina (Pá, 22. 4. 2005 - 20:04)

Mila podvedena, kdo te podvedl? I kdyby si Zuza vytriskala ( nedovedu si predstavit jak a taky vim, ze to nema zapotrebi) provize, co je ti po tom? Starej se o sebe, tady taky nikoho nezajimaji tve majetkove pomery ani tve povahove vlastnosti. Maximalne kdybys mela nejake zkusenosti s liposukcema, ale tva zelena zavist myslim nemuze nikoho zajimat.

podvedená (Pá, 22. 4. 2005 - 18:04)

Denis, dobre,Zuzana poradila, pomohla,ale hanila lekare, s nimiz nemela ani nejmensi osobni zkusenost, pomlouvala je a tohle se nedela. Myslim, ze timto pospinila zbytecne dobre kapacity jako napr.dr Foldynu, dr.Simka aj.Psala pomluvy na zaklade drbu a nepodlozenych zkusenosti. Hodne jim ublizila a to je hyenismus, tady na verejnem chatu se trefovat do lidi, kteri si to nezaslouzi.Nic proti chvale dr.Linzera,je dobry, vsechna cest, ale taky se mu vsechny liposukce 100 % nepovedly, ale to uz tady nenapsla. Ale dokazala perfektne pomlouvat jmenovite lidi, o kterycj se ¨jen doslachla.Je zajimave, ze na dr.Simka ani na dr. Foldynu si tu nikdo nestezoval, neni tu na ne temer jedina kritika.Tak proc se Zuzana do nich tak navazela. Je to zarazejici. Nemela s nikym z nich zadnou zkusenost, a prece hanila. Nechapu to. Pokud by byl nekdo nespkojen, tak by to sem snad napsal, ne? Tak proc Zuzana mluvila za nekoho???? Byly to jen jeji vymysly, jenom proto, aby vsechny odradila a aby ziskala co nejvic holek k dr.Linzerovi.Ze jsou jeho vykony drahe a vy na to pristoupite, ze na vas Zuzana vytriska provize a nevadi vam to.....je to v poradku.Ale myslim, ze vsem nejvic vadilo to, ze spinila neopravnene ostatni.

Denis (Pá, 22. 4. 2005 - 16:04)

diky Mirko za dobre rady, sem vazne moc rada, ze mi tady odpovidas!jinak Katko - uplne s tebou souhlasim - Zuza mi taky pomohla a at uz to delala pro penize nebo ne, jsem rada, ze se tak stalo!je prece jedno, jestli z toho ma provize a vyhody nebo ne, me je to fuk!a nechapu, proc to tady ostatni porad probirate!!!vzdyt je to vazne uplne jedno, je to jeji vec a kazdy se prece rozhoduje sam za sebe a vybira si podle sveho usudku kam jit!!!ano, ja byla u Linzera a jsem s nim vazne maximalne spokojena - uz sem tu prubeh liposukce popisovala a tvrde si stojim za svym - Linzer je fakt jednicka - choval se ke mne uplne skvele a vsechno mi silene zjednodusil!!!hrozne sem se bala a on mi na vsechny moje opakovany dotazy odpovidal a vazne sem mela pocit, ze je tu pro me, ze nejsem jedna z rady!!!kdybych se mela znovu rozhodovat - sla bych zase k nemu!!!a je pravda, ze to ma dost nabity, ja mela asi vazne stesti, ze kdyz sem mu volala, tak mu zrovna sestricka oznamila, ze se nekdo uvolnil a sla sem na liposukci tyden po konzultaci - takze parada!!!pani doktorka Prochazkova je jeho zacka a taky ji vsem doporucoval (pri konzultaci mu volaly asi dve klientky) - myslim, ze je to dobra volba, ale nemuzu to rict z vlastni zkusenosti. a vyssi ceny ma - to je pravda, ale on je zamestnanec!- nedela sam na sebe, takze na ty liposukce maji takovy tabulky a podle toho, na kterou partii jdes, ti reknou cenu!on to s vami vubec neprobira!je to proste jednotna cena na urcitou partii a hotovo!on se o tech cenach ani nechce bavit!!!ja mela takovej dojem, ze je mu to trapny, rikat ceny a brat si penize!!!jinak na konzultaci se mam objednat az po sundani kompresu, ale nejspis si to protahnu aspon o tyden (diky Mirko), stejne tam mam porad ty jelita, takze to pres to stejne neni jeste moc videt!jinak ta carka po zadkem se ztraci,jedna noha je OK a u ty druhy, kde to bylo vic to pomalu mizi - jeste mam tu jednu stranu takovou necitlivou, takovou divnou, takze ta carka je tam kvuli tem otokum!Katko, urcite napis, budu rada, kdyz to porovnam a zjistim, ze je prubeh uplne stejny,tudiz normalni - hrozne me to uklidni!!!!takze diky holkam, ktery se tu snazej bavit se o liposukci a neresit, kdo ma z ceho jaky vyhody!!!

*** (Pá, 22. 4. 2005 - 15:04)

Katko: snadno lze vyčíst z toho co píšeš, a i dle "dokonce jsem ji poznala i osobně", což vypadá že ses s ní někdy za posledních pár týdnů/měsíců teprve seznámila. Určitě se ti nebude chlubit vším tím, co jsme již napsala a nebudu se opakovat.

katka (Pá, 22. 4. 2005 - 14:04)

***, neumis cist? ta zprava byla pro Denis.A mimochodem, jak ty vis, jak moc znam nebo neznam Zuzu?

*** (Pá, 22. 4. 2005 - 14:04)

Protože o ní víš ještě příliš málo. Myslíš, že se ti bude chlubit, že ty raddy, co vypadají, že jsou zdarma a jen z velkého dobrého srdce má krásně zpoplatněny u nějakého lékaře? V Medicomu by ti o tom mohli dlouze povídat, co je Zuza zač. A určitě při své vyčůranosti ti nebude věšet na nos věci, za které by se normální člověk styděl. Ona hraje (tady na diskuzi již několik měsíců) roli té nejlepší nejchytřejší ale samozřejmě zároveň i nejneziskovější a nejušlechtilejší poradkyně v oblastí liposukce. Jen jí věřte naivní slepičky... ona má z vás provize a úlevy,o kterým se vám ani nezdálo, ale navenek se bude tvářit jako nějaká chudinka, která z toho nic nemá, jen tyto jedovaté řeči. CHA CHA!!!

Mirka (Pá, 22. 4. 2005 - 14:04)

Denis, nechtěla jsem tě vyděsit, ono je něco jiného s hojením a přirůstáním kůže u tebe, když máš za sebou dvacítku a já mám za sebou čtyřicítku. To víš, díky tomu jsem i starostlivější atd. Ale u těch vnějších stehen, co mi dělali před 5 lety jsem to taky nebrala tak poctivě. A stehna mám dobrý, na jedné straně mám malou nerovnost, ale o té vím jen já. Nikdo si toho nevšiml ani můj muž. A taky jsem sundávala kompres na sprchování. Jenže já myslím, že břicho je háklivější a proto jsem opatrnější a budu ten kompres nosit dokud mně totálně nepoleze na nervy. A k těm stehnům, nemusíš se fakt bát, že by se zvovu ty boule udělaly. Já jsem byla celý život spíš hubená a po mé mamince měla právě jen ty vnější stehna. Jak je odstranili, tak to bylo super. Jenže uběhlo pět let a přestože váha za těch 5 let ukázala jen 3 kg navíc (teď mám 175 cm, 70 kg), tak ty kg šly do spodního břicha. Ale ty vnější stehna jsou pořád souměrný. Takže můžeš být fakt klidná.

katka (Pá, 22. 4. 2005 - 14:04)

denis, ja jsem strasne znechucena!! Diky tomuto chatu jsem nacerpala spustu informaci, a tak jsem se tesila, jak tu predam svoje, ale nevim, jestli to ma vubec smysl. Tys byla tusim u Linzera, ze? Nebo si te s nekym pletu? Ja jdu k Prochazkove....Jinak co se Zuzy tyka (ted upozornuju vsechy, ze toto je zprava pro Denis), mne moc pomohla se rozhodnout a trpelive odpovida na moje dotazy a dokonce jsem ji poznala osobne a je to moc fajn zenska, tak je mi i lito, co se tu deje, protoze proste vim, ze to, co tu o ni pisou, pravda neni....

Denis (Pá, 22. 4. 2005 - 14:04)

Mirko, sem rada, ze se ti to tak dobre hoji!me modriny pomalu opadavaji, zustavaji jen nad koleny, takze bolest se taky utlumuje.jinak kompres sundavam 1 denne na sprchu, tak doufam,ze to nebude mit nejakej hroznej vliv na vysledek!trochu si me vydesila!jinak Katko - urcite napis co a jak - ja sem taky po vnejsich stehnech a budu rada, kdyz se se mnou nekdo podeli o zazitky a porovna je!jinak ja sla na lipku v 8h rano a teklo to ze me celej den!v noci ani moc ne, ale ze zacatku sem z toho byla trochu silena!menila sem ty podlozky i po 10minutach, ale pak se to najednou zastavilo a bylo to OK!druhy den uz nic!jinak ted je to pres tyden po liposce a modriny mam teda super!nohy hraji celyma barvama a otoky tam taky jsou!bolest teda ustupuje, ale v noci to teda dost citim!jeste jednou diky Mirko za podrobny popis - sem rada, ze se tady jeste nekdo drzi tematu.a vy ostatni - nechtely byste si zalozit nejakou vlastni diskuzi a tuhle prenechat nam - ktery se o liposukci fakt zajimame????

n. kráva (Pá, 22. 4. 2005 - 13:04)

Pětko, nechápu, proč by tady právě Zuza měla zůstávat a ty slepice so s v tom kdákání s ní rozumí. Ostatně je to vážně nenápadné tady ty příspěvky v prospěch Zuzy, píše to tatáž, maximálně 2 osoby. Opravdu nenápadné jak čert v okně. Už jsi Zuzo trapná s těmi příspěvky, i vy kteří se jí zastáváte, ať už z vlastní iniciativy, nebo že vás nahuckala ona. Bylo by vhodné bavit se opravdu o liposukcích, a to bez zbytečných dalších urážek a zastávání si někoho. Ať si každý o Zuze a o lidech, kteří jsou protí ní, myslí co chce, a tím by to šlo i uzavřít ne?

Pětka (Pá, 22. 4. 2005 - 13:04)

Pierre, zatím neutíkej, alespoň my chlapi, to trošku zneutralizujme. Na začátek navrhuji, ať na tomto chatu zůstane Zuza a ty i ti, se kterými si rozumí. Další ať vytvoří svůj, na stejné téma s jiným názvem. A další zájemci případně zase jiný. O nic nejde. Rozejdou se v klidu jako gentle-women. Ať se i navzájem i čtou, ale musí si dát a dodržovat slib, že si do nich nebudou vstupovat příspěvky. Je to jednoduché, jenom to dodržet. Ať se naplní pohádka máje.

Ivča (Pá, 22. 4. 2005 - 13:04)

Danuš, prosím tě napiš něco...taky jen tak nakouknu a nestačím se divit, co se tu dějě. Co kyseliny?????

Dana (Pá, 22. 4. 2005 - 13:04)

panenko marjá podsrpenská....

Pierre (Pá, 22. 4. 2005 - 13:04)

Už mizím, jen jsem omylem nakoukl.

*** (Pá, 22. 4. 2005 - 13:04)

Pierre, a co je tebe do toho co tady probíráme? Jsi snad nějaký anděl strážný této diskuze nebo co? Nelíbí se ti to tady, tak to nečti - jak jednoduché!

Pierre (Pá, 22. 4. 2005 - 13:04)

Dělat pořádky mezi ženami - to je nad úsilí mužů. Holky, držte se tématu a je to.

neuvěřitelná kr (Pá, 22. 4. 2005 - 12:04)

Tohle téma založila kráva, která to tady svým kravským mozkem dovedla až sem, co se divíte, že to je kde to je? Pierre, udělej tady prosímtě pořádek! Na tohle se už nedá dívat! :-)

Pierre (Pá, 22. 4. 2005 - 12:04)

Takže to tady není jen slepičinec. Ale i žížalinec a kravinec. Prostě zvěřinec jak vyšitý.

neuvěřitelná kr (Pá, 22. 4. 2005 - 12:04)

To je ale skoda, ze sem Zuza uz nepise. A ja ji mela tak rada, jak mlela tim pantem, a jak byla tak strasne objektivni, nestranna a hlavne charismaticka :-))))))))))))))))

katka (Pá, 22. 4. 2005 - 12:04)

martino, mas pravdu...Ja jdu pristi patek na vnejsi stehna a taky jsem si myslela, ze si tu poctu o zkusenostech jinych a predam ty svoje, ale kaslu na to!! Stejne pochybuju, ze nekdo nove prichozi by tu hledal informace mezi tim kdakanim :-(( Se Zuzou si nastesti pisu soukrome a ona je ochotna vzdycky poradit, takze vlastne uz tento chat nepotrebuju. Nastesti!

Reklama

Přidat komentář