Reklama

Liposukce III.

Marjánka (Po, 18. 4. 2005 - 16:04)

Na brichu jsem byla v sobotu, v nedeli a pondeli jsem si polehavala -delalo mi dobre, ze se o mne muj muz uzasne staral :-))))) - a od utery jsem uz byla v praci. Ja osobne jsem sedela hodne na kraji zidle a rovna jak pravitko. Modriny jsem temer nemela...par flicku, ktere do tydne zmizely, nic jsem si na bricho nemazala, zadne podpurne tabletky nejedla, protoze mi pan doktor rekl ze to nema smysl. Po 15 dnech .... iniciativne jsem si dala 1 den navic ... jsem odlozila kompresni pradlo ....a brala si ho cca do pulky ledna jen na lyze. Jakmile jsem sundala kompres, zacala jsem lehce posilovat a vecer pred spanim jsem si to brisko zlehka masirovala normalnim telovym mlekem. Ztvrdlinky zacaly po cca 2 mesicich byt mensi a mensi a dneska po 4,5 mesicich je to vazne perfekt.

Mirka (Po, 18. 4. 2005 - 16:04)

Niki, já teď mažu už čtvrtý den Liotonom - to je na otoky, a už mám nachystaný měsíčkový a rokytníkový olejogel (to budu střídat), to jsem vyčetla zde v těch radách.

niki (Po, 18. 4. 2005 - 15:04)

Tohle by na nasledne mazani take nemuselo byt spatne: FYTONA-HOJIVÝ BALZÁMAktivní látky:Měsíček lékařský - silice, saponin kalendulosid, kyselina salicylová - hojivý a protizánětlivý efekt na rány, jizvy, spáleniny, omrzliny Prha arnika - silice, flavonové glykosidy - protizánětlivý a regenerační efekt Řebříček obecný - silice,hořčiny, fytosteroly - působí protizánětlivě, protikřečově, antibakteriálně. Řepík lékařský - flavonové glykosidy, třísloviny, organické kyseliny, vitamín C - protizánětlivý na hnisavé výražky, nehojící se rány, hemoroidy Jírovec maďal - kaštan - saponiny, flavonoidy, purinové deriváty - efekt protizánětlivý, antireumatický, adstringentní Divizna velkokvětá - saponiny, sliz, flavonoidní glykosidy, silice - léčení ran Kopřiva dvoudomá - vitamíny C, B2, B6, histamin, chlorofyl, karoteoidy, minerální látky - antibakteriální účinky, podpora granulace a epitelizace kožních defektů, Peruánský balzám - pryskyřice stromu Myroxylon balsamum - efekt protizánětlivý, granulační Allantoin - působí protizánětlivě s hydratačním efektem na kůži Vitamín A a E - zpomaluje stárnutí kůže Pomocné látky: k přípravě se používá jemný francouzský krémový základ s nízkým obsahem neionogenních emulgátorů přidávají se látky zjemňující krém a urychlující absorpci a tím zvyšující účinek účinných látek Technologie: krém se připravuje za studena za účelem uchování obsahových účinných látek Použití: Univerzální domácí mast na zanícené a špatně se hojící rány, spáleniny, proleženiny, hemoroidy Jedinečnost přípravku: vysoký obsah aktivních látek přípravou krému za studena nízkým obsahem emulgátoru přítomností látek, zjemňujících krém a urychlujících absorpci aktivních látek vhodná kombinace léčivých rostlin a vysokého obsahu peruánského balzámu

Mirka (Po, 18. 4. 2005 - 14:04)

Marjánko, prosím tě, po tom břichu, šla jsi hned do práce? A sedíš celý den? Já jsem byla na břichu ve čtvrtek,v pátek a sobotu a neděli jsem se poflakovala doma a bříško dobrý. Dnes od brzkého rána sedím na zadku(a tak to bude každý den) a přestože mám velmi volné kalhoty přes kompres, tak to břicho začíná být nějaké zdeformované. Nevím, co je lepší, sedět narovnaná, jako s pravítkem, nebo se spíš zaklonit a pololežet (což mi dělá problémy). Úplně nejlepší by to bylo chodit, ležet atd, ale to je nereálné.A za jak dlouho jsi měla pěkné to bříško i kůži? Já už si to nepamatuji, byla jsem skoro před 5 lety na stehnech a to už je dávno.A PRO PŘEDCHOZÍ PŘISPĚVATELE:UŽ NEROZEBÍREJTE KDO CO KOMU ŘEKL A PIŠTĚ K V Ě C I !!! TO JE TO, CO MĚ A URČITĚ I OSTATNÍ ZAJÍMÁ !!!A POKUD TO TAK BUDE, TAK SE URČITĚ SE SVÝMI RADAMI VRÁTÍ DANA, ZUZKA, IVČA A OSTATNÍ. TAK UŽ SE PROSÍM K TOMU NEVRACEJTE.Co s tím mým břichem, je to 4 dny, je žluté a hnusné !

Marjánka (Po, 18. 4. 2005 - 13:04)

V listopadu lonskeho roku jsem absolvovala liposukci briska u Dr. Linzera. Tedy mam za sebou necelych 5 mesicu. Vysledek je takovy, ze i moje dcery s obdivem pravily, ze vypadam, jako bych je ani neporodila. Jsem maximalne spokojena !! Pan doktor je profik. Za to, ze jsem se rozhodla konecne udelat neco s mym "problemem" tedy briskem, mohu podekovat jedine "ZUZE" a jejim nazorum, osobne prozitym zkusenostem s liposukcema a vsemu co tady psala a na drivejsich lipobabincich psala. Kazdy clovek ma preci svuj rozum a z toho co si zde precte, si udela svuj nazor. Takze nechapu vsechny ty vypady vuci ni. Ona jen psala jak to citila, psala svoje nazory, a na ty mame kazdy pravo. A vim, ze nejsem jedina komu Zuza svymi prispevky zde pomohla v rozhodnuti jit do toho a nasledne i treba v rozhodovani ke komu. Myslim, ze vsechny utoky na ZUZU jsou naprosto zbytecne a vubec bych se nedivila, kdyby to uz tady vzdala, protoze stokrat nic umorilo i vola. A pro ty dalsi, ktere shaneji informace pred tim nez se rozhodnou podstoupit liposukci, je to velka skoda. Takze ZUZO ja za sebe moc dekuju. Diky Tve ucasti na tomto chatu mam krasne brisko. Mej se fajn.

Marketa (Po, 18. 4. 2005 - 13:04)

Je, to je fajn, ze nas ctou i chlapi a kde je vas vic.......?Danuuuuuuus, kde jsi ty???????????? Co tvoje brisko? Co tvoje kyselinky?Ty jsi na nas zanevrela?

Pětka (Po, 18. 4. 2005 - 12:04)

Ahoj děvčata, to víte, že i chlapi (i chlapové) vás čtou a učí se z vašich zkušeností a názorů. Jenom nepociťují tu potřebu mlátit pantem vždy a na každou reakci. Téma je zajímavé, prospěšné a končí, většinou, hezkým výsledkem. Je jenom otázkou času, kdy to bude populárnější i u nás. Zatím se držte, jsme při vás a orlím okem vás také strážíme.

Mirka (Po, 18. 4. 2005 - 11:04)

Ivčo, psala jsem ti maila, jak ti to vyjde, prosím odepiš. Dík a hezký den

Alice (Po, 18. 4. 2005 - 10:04)

Ale koukam, ze uz jsem prisla dost pozde, nasla jsem odkaz na tuto diskuzi na jine na Corectia krem. Ani jsem nevedela, ze neco takoveho je mozne, nechat si odsat tuk, takze diky nahodne informaci jsem si procetla co se dalo. Diky za to, hlavne Zuze a cele rade dalsich. Informaci je tu hodne na to, abych se v tom dokazala orientovat, zasluzna prace, at uz je to charita nebo byznys. Skoda ze je stale prokladana nezajimavymi utoky a nadavkami, kdyby se tohle podarilo nejak odstranit, byla by to zajimava sbirka rad a zkusenosti.

Marketa (Po, 18. 4. 2005 - 10:04)

Ja doufam, ze Dana prispivat bude, jsme radi, ze prispiva Ivca, ale nikomu nevnucuje svuj nazor.

Alice (Po, 18. 4. 2005 - 09:04)

Mozna by to bylo nejlepsi, treba by nam chlapi vysvetlily, ze tak jak jsme je to nejlepsi a ze nas maji radi i s temi speky.

Pierre (Po, 18. 4. 2005 - 09:04)

Mělo by tu přijít pár chlapů, jinak se to zvrhává v slepičárnu ženských.

Martina (Po, 18. 4. 2005 - 07:04)

No, holky - tak nam tahle diskuze pekne skomira. Opravdu vam vadila Zuza a jeji nazory natolik, ze radsi nechate tohle forum "chcipnout"? Za mesic jdu na lipku a kdyz uz ted vidim, ze neni koho se zeptat a pozadat o radu, neni mi z toho zrovna veselo. A vsimla jsem si, ze vetsina tech, co uz to maji za sebou, se pak ani neozve. Takze ted je tu jedna z mala, ktere maji liposukci za sebou a presto aktivne prispivaji, Ivca. Jako jedina odpovida na dotazy a tim mi zacina pripominat Zuzu. Tim nechci rict, ze proti ni neco mam, to v zadnem pripade. Jen je to z blata do louze. Podle me bylo rozhodne lepsi mit vice ruznych nazoru, at uz od Zuzy, Dany, Bandiny... nikdo sem uz nepise. Diky par prudicum.

Ivča (Ne, 17. 4. 2005 - 13:04)

Majko, liposukce, je metoda redukce tukové tkáně, v místech, kde se tuk nevíce nahromadil.Není samospasitelná a an&;239; neřeší problém obezity.Já jsem byla na liposukci vnitřích stehen, vnějších stehen, ale např. na přední a zadní straně, kde je hodně vaziva se můžou časem známky celulitidy projevit. Proto tahle moje prevence, proto se tak poctivě mažu. Zpevňovací přípravky zpevňují hlavně kůži, aby nebyla povadlá.Liposukcí se sice většina tukových buněk odsaje, ale nikdy se nepodaří odsát všechny. Nové se nevytvoří, ale ty zbylé mají schopnost se několikanásobně zvětšovat.Pokud si tedy někdo myslí, že po liposukci už nikdy nepřibere, je na omylu. Proto podle mě je třeba i nadále dodržovat zásady zdravé životosprávy a hlavně zdravý pohyb. A ty krémy a tělová mléka jsou spíš jen jako doplněk. Samy o sobě asi nepomohou.

majka (Ne, 17. 4. 2005 - 11:04)

Ivčo,myslela jsem,že když prodělám liposunkci,tak už ty zeštíhlující krémy typu corectia nebudu potřebovat.Tak jak to tedy je?

Ivča (Ne, 17. 4. 2005 - 10:04)

Mirko, samozřejmě že jsem měla na břiše taky ty jelita, ale postupně se to ztrácelo.Ještě teď to mám mírně zatvrdlé. Pan doktor tvrdí, že dokud tam ty zatvrdliny pořád jsou, není proces hojení ukončen.Když si vzpomenu na to,jak jsem byla po první lipce netrpělivá, každý den chodila s metrem, stála před zrcadlem jak pako a pozorovala se, musím se tomu smát.Dnes už mě to tolik netankuje, protože vím, že konečný výsledek je otázkou spíš měsíců než týdnů, natož tak dnů.2 x denně si mažu poctivě celé tělo zpevňovacím mlékem nebo krémem, myslím, že je zbytečné používat nějaké speciální drahé krémy. Sice mě teď láká ta Corectia, ale obávám se, že to nebude útok na tuky, ale špíše na peněnženky zákaznic.

Martina (So, 16. 4. 2005 - 14:04)

Ani se nedivím paní Daně, ani paní Zuzaně, že už sem nechtějí přispívat,je to jak na pavlači. Úroveň poklesla na přihlouplé kvokání a pomlouvání. Typická česká povaha.

Mirka (So, 16. 4. 2005 - 14:04)

Ahojky. Tak už vím, co jsou to stripy, protože já je zašité nemám. Tato druhá noc proběhla lépe než první, jen pocity při otáčení z boku na bok jsou stejné jako u Denis. Včera večer a dnes dopoledne jsem břicho a záda(kolem pasu) jemně masírovala tím Liotonem (to je proti otokům). Samozřejmě to trochu bolí, ale je to mnohem lepší než včera. Při té lehké masáží jsem zjistila: že nad a pod pupíkem mám dvě jelita pod kůží, dále váha a objem pasu je stejný jako před lipkou, a při masáži je břicho na omak trochu jako houba - brrrr. Modřiny skoro nemám, mně se skoro nikdy nedělají. Ale podle předchozích příspěvků je to asi normální a vím, že některé holky psaly, že ty otoky jsou dost dlouho. Ivčo, jakou si měla kůži na břichu ty, a kdy ti zmizly ty jelita (měla jsi je vůbec)? A myslíš, že ta kůže bude někdy tak pěkně najpatá jako dřív?Dano, o té lipce jak se ptáš jsem četla na některým z předchozích chatů, ale už je to déle. Danuš, co tvoje bříško, otoky už zmizely? A kyseliny? Kolikrát jsi už vlastně byla a kolikrát tě to čeká?

Dana (So, 16. 4. 2005 - 14:04)

Ahoj holky,chtela bych se zeptat, je tu mezi vami nekdo, kdo byl na ultrazvukove liposukci???

Ivča (So, 16. 4. 2005 - 13:04)

Denis,Dr. Foldyna ty dírky nešije a ani ničím nepřelepuje. Mně krásně zarostly a zahojily se, takže myslím,že se nemusíš obávat ani ty.Uřčitě jsou ale ty stripy lepší, než stehy, ty jsou pak uz napořád vidět.Hezký sluníčkový den.

Reklama

Přidat komentář