Reklama

Liposukce III.

Ivča (Čt, 21. 4. 2005 - 10:04)

Holky, co se to tady zas děje? Bavte se o tématu a nevytahujte staré věci. Řešme liposukci a né pořád dokola to samé. Tohle nemá žádnej smysl.

Táňa (Čt, 21. 4. 2005 - 09:04)

Teď jsem se blbě vyjádřila. Ta stránka je samozřejmě pro Zuzu a né pro Hanu (Hano sorry)

Táňa (Čt, 21. 4. 2005 - 09:04)

Hana má naprostou pravdu!Proto jsem jí (zadarmo) založila novou stránku s názvem "Liposukce - Zuza - Linzer" zatím je v kapitole "Nezařazené", ale ono se to brzo zařadí. Je určená všem, koho nezajímá nic o lipoškách, kdy jsou třeba, jak probíhají, jak se léčí, o různých doktorech atd. Je výhradně určená Zuze & company a jejich propagaci doktora Linzera.

Hana (Čt, 21. 4. 2005 - 09:04)

Puvodcem vsech hadek byla Zuzana, ktera si z toho udelala dobrej bysnys a ne, ze by radila zadara, jak porad kecala.Vsechno je jeji vina a obklopila se tema spravnejma slepickama, kteri ji zobaly z ruky.Jenom debil to nervidi.Z kazde z vas, ktere domluvila termin, mela slusnou odmenu, tak uz odhodte ruzove bryle.Vsechno je jeji vina.

Pierre (Čt, 21. 4. 2005 - 09:04)

Tohle téma je opravdu tragedie. Nic rozhádanějšího na Doktorce neexistuje.

Táňa (Čt, 21. 4. 2005 - 09:04)

Ale holky, stačí se podívat na Liposukci II. tak kolem 22.2.2005. Tam už vás taky měly plné zuby, hlavně toho, jak pořád propagujete toho Linzera. Podařilo se jim vás vyhodit, proto jste skutečně založily Liposukci III. A je to pořád o tom samém. Nuda v Brně ...

Pětka (Čt, 21. 4. 2005 - 08:04)

Mě se ale nelíbí, že taková Táňa posílá někam do háje právě ty autorky, které založily toto téma a byly u zrodu Lipobabince, Liposukci II. i III. Jenom se podívej, kdo je tam podepsán atd. Přišla jsi pozdě a zbytečně se samoprosazuješ a přiživuješ. Založení nového chatu je na tobě. Sama uvidíš, kdo se ti tam ozve a kdo již ne. Tady jsi na návštěvě.

Hana (Čt, 21. 4. 2005 - 08:04)

Mam 72 kg a 172 cm, ze bych byla hora sadla, to nejsem. Ale cena je dana podle partii, nic jineho me nerekla, 60 tisic za 4 partie.Myslela jsem, ze nema jeste ty zkusenosti jako Linzer, jsem myslela.Mozna jsem to blbe napsala.Chtela jsem do Jihlavy, ze to mam kousek, ale cena je vysoka.

martina (Čt, 21. 4. 2005 - 08:04)

Pisatelko!!! co se jmenujes jednou Hana, pak Tana....a cela dalsi rada jmen, zaloz si vlastni tema a nazev si dej jaky chces, toto tema nevzniklo tvou iniciativou. Jsem tak znechucena a konecne jsem pochopila, proc uz sem nikdo se zdravym rozumem nechodi. Asi vis, jak se to s temi jmeny dela, ze napadas druhe. To je opravdu neskutecny co dokazou pro prachy lidi udelat. Fuj.

Katka (Čt, 21. 4. 2005 - 08:04)

Mila Tano, muzu Ti prozradit, ze se Zuzou mam spolecnych par veci jako treba psani bez diakritiky, bordel v penezence a podobne, ale jinak jsme dve ruzne osoby.A nechapu, jak si muzes dovolit na verejnem foru nekam nekoho posilat, at si zalozi jine tema?!To pak treba ja zas muzu napsat, zalozte si Foldyna-je-buh forum!

martina (Čt, 21. 4. 2005 - 08:04)

Presne, Zuzana a dalsi odesly, protoze se z toho stal jen konkurencni boj, Hana je nejspis nekdo z Medikomu a vraci uder - informace o jejich nove a nezkusene doktorce.Nebo z jine ordinace. To je jedno. Odchazim taky, mela pravdu, nic poctiveho se tu uz neni mozny dozvedet, protoze je to cele jen falesna reklama.

Táňa (Čt, 21. 4. 2005 - 08:04)

Pisatelko (co se jednou jmenuješ Zuza,pak Petra,pak Martina,pak zase Katka).Už toho nechej!! Založ si nové téma, nazvi ho třeba Lipo-Linzer a tam si propaguj Linzera a jeho začínající odnož Procházkovou a nám už dej pokoj.Tvůj rukopis je příliš průhledný !

Katka (Čt, 21. 4. 2005 - 08:04)

Hano, co si to vymyslis, ze nama doktorka zadne zkusenosti?!Toto mi pripada ajko trapne pruhledna provokace...Myslim, ze uz sem nema cena psat....

martina (Čt, 21. 4. 2005 - 08:04)

Hano, proc lzes? Prochazkova neni zadny zacatecnik. Bere za jednu liposku 15 tis., ale ta oblast, kterou ti vezme jsou treba jinde i dve nebo tri oblasti - ale pokud samozrejmne nejsi celkove hodne silna. Ochotne vezme na jednu liposku maximalni mnozstvi tuku. Ovsem, pokud je nekdo hodne oplacany a je jasne, ze by toho tuku musela byt treba 8 litru, tak si rozhodne priprav vice penez.Jak tu uz Zuza psala, do tela se da napustit jen omezene mnozstvi roztoku a tim je take limit pro 1 tumescencni liposku. Rozhodne pani doktorka neni draha - zeptej se jinde a nebo jdi k Foldynovi, mozna te za ty pomluvy a lzi udela uplne zadarmo.

Hana (St, 20. 4. 2005 - 22:04)

devcata pred tydnem jsem byla na konzultaci u dr.Prochazkove v Jihlave a za kazdou oblast bere 15 000,- a ne ze za dve, jak jsem tu cetla. Ma ceny dost vysoke a zkusenosti temer zadne, teprve zacina.Spocitala mi 4 oblasti za 60 000,- Nejsem blazen

Petra (St, 20. 4. 2005 - 19:04)

Moc tem smajlikum nerozumim, at si kazdy chodi kam chce. Je divne, ze tu nikdo nepise o Brne a kdyz, tak to neni dobre, ale to asi nebude vina tech co sem pisou. Vubec nechapu proc se tu nekdo rozciluje, ze je snad jedina co je spokojena. Mozna mela stesti, mozna o tehle diskuzi nikdo z tech spokojenych nevi. Kazdy ma jina meritka, ja urcite jdu tam kde to mam overeno a i kdyby ostatni delali treba jen za tisicovku, urcite tam nepujdu a pockam si na sveho doktora. Je tezke vybirat toho sveho, ale ja asi mela kliku. Predem jsem mela dobre informace o Linzerovych a sla tak najisto. Uplne automaticky jsem ted uvazovala jen o nem. Klidne tu muzete vychvalovat koho chcete, docela je poznat co je uprimna zkusenost a co je snaha o provizi a vyhodu. Pro ostatni by bylo lepe, kdyby tu bylo vice ruznych informaci a sirsi nabidka, ale cert vi proc to tak neni. Rozhodne by vetsina mohla jit jinam a na me by zbyl lepsi termin.

Táňa (St, 20. 4. 2005 - 17:04)

Spíš bych řekla::-)))

*** (St, 20. 4. 2005 - 16:04)

:-)

Katka (St, 20. 4. 2005 - 16:04)

Ja jsem tez z Brna a jedu do JIhlavy a nepripada mi na tom nic zblbyho. Je to asi hodinka cesty a stejnou dobu kolikrat trva prejet mesto ve spicce.O brnenskych klinikach jsem slysela svoje, tak bych tam nesla, ale tim nechci rict, ze vsichni v Brne nestoji za nic - mam to jen jaksi z druhe ruky, takze nikoho nechci nejak znevazovat, to jen muj nazor.A taky nevim, ze by byl v Brne nekdo, kdo se soustreduje jen na lipky, praxe byva takova, ze plast. chirurgove toto mivaji jen jako orajovou cinnost, takze toho nemuzou mit tolik za sebou a ani nemji potrebu se nejak zdokonalovat v lipkach, protoze to je nezivi.Jeste jednou upozornuju, ze nikoho nehanim, nikoho nepropaguju, jen pisu, proc mi nepripada vubec divny za takovym zakrokem cestovat - jestli se necelym 100 km vubec da rict cestovani....

Tina (St, 20. 4. 2005 - 15:04)

Nino, jsem též z Brna a jsem tak zblblá, že už bych i jela do Jihlavy za Procházkovou, protože ne a ne se dostat na nějaký zdroj z Brna, prosím napiš mi kdo jmenovitě tě dělal a jaké byly ceny zvlášť za vnitřní a vnější stehna?? Budu moc ráda dík

Reklama

Přidat komentář