Reklama

Pharmatex

Simona (Pá, 20. 8. 2004 - 09:08)

Sono a jak dlouho nemas po vysazeni menstruaci? Ja jsem vysadila pred mesicem a ted uz mam tri dny zpozdeni a je to pekne neprijemny... Mam jit k doktorovi nebo proste cekat?

Sona (Čt, 19. 8. 2004 - 19:08)

To Dr NoVsak muj pritel to take nechava na me :)) Nam taky jeste nepraskl...Ale i kdyby, Pharmatex to jisti:))Pro vsechny:Ale myslim si, ze kdyz je pravidelny cyklus, tak to neni problem vysledovat a v dobe ovulace pouzit kondom i Pharmatex.Horsi to mam ja, kdyz po vysazeni HAK jsem menzes jeste nedostala, takze kdo vi kdy ta ovulace vubec nastane!!! (jestli vubec nekdy...:)))

Ester (Čt, 19. 8. 2004 - 11:08)

Na Slovensku stoji Pharmatex krem 250 Sk a globule viac... S priatelom pouzivame ten krem a obaja sme velmi spokojni :-D.

Monika (St, 18. 8. 2004 - 22:08)

to Leonka a spol.:Jsem taky věřící, ale HA v zásadě opravdu brání uvolnění vajíčka, takže tohle mě nikdy netrápilo. Trápilo mě, že je to svinstvo a škodí mi, to jsem si vyzkoušela. Pharmatex je moc fajn, zatím v pohodě (globule) a nic jiného nepoužíváme. To by nám myslím dost komplikovalo život. Prostě mu na doporučení doktorky úplně věřím. Riziko, že něco selže, je minimální, a pak mi nepomůže ani kondom, který může selhat zrovna tak. V extrémním případě bysme mohli brát prášky a pro jistotu používat kondom a pharmatex. To mi příde dost drsný...:)

Dr.No (St, 18. 8. 2004 - 20:08)

SoňaMám šikovnou přítelkyni. Manipulace s kondomem je její práce, většinou.Ještě nám nepraskl...;)

Sona (St, 18. 8. 2004 - 20:08)

Dr.NoSlysela jsem, ze prasknuti kondomu je zpusobene vzduchem, ktery zustane v kondomu pri natahovani:) Takze potom pri erekci se asi vytvori neumerny tlak a kondom pak praskne Takze opatrne nasadit, aby tam nezustal vzduch...:)

Dr.No (St, 18. 8. 2004 - 11:08)

Pro všechny uživatele Pharmatexu - konkrétně globulí - na ně jsem směřoval svůj dotaz na www.pharmatex.czPtal jsem se, jestli pomocné látky v globulích nenarušují materiál kondomu.A toto mi bylo odpovězeno:Přestože obecné doporučení je nekombinovat kondom s mastnmi je u Pharamtexu prozkoumáno, že jeho pomocné látky nenarušují kondom. Tato kombinace je dokonce některými autory doporučována. S pozdravem FaitToliko k problému material kondomu vs. Pharmatex

Dr.No (St, 18. 8. 2004 - 10:08)

Sona:Díky... já se s problémem že by se mi nějak kondom natahoval nesetkal. Ale už několikrát jsem četl dotazy, jestli by prasknutí kondomu nezpůsobila reakce s Pharmatexem.Proto to zajímalo i mě.Ještě jednou díky.

Sona (Út, 17. 8. 2004 - 21:08)

to Dr.NoV pribalovem letaku je ve slovenstine rozsahlejsi popis a je tam i uplne na konci , ze se muze pouzit soucasne s pharmatexem i kondom. Z toho plyne, ze by to nemelo vadit a nemel by byt poskozeny. My s pritelem pouzivame v krizove dobe ovulace kondom a vubec se mi nezda ze by se nejak natahoval nebo prodluzoval nebo neco z toho co se tady rozebira. Pouzivame Durex.

Leonka (Út, 17. 8. 2004 - 13:08)

to Dr.No:Sice se vajicko obcas oplodni a neuhnizdi,ale to uz neovlinim - ja mu v tom jen nechci branit - to je jako kdyz vidis nekoho se topit a nepomuzes mu (HA) a nebo se nekdo topi nekde, kde mu nemuze nikdo pomoci...proto chci antioncepci, ktera mu neda sanci se topit, chapes?jestli o tom chces pokecat tak kdyztak me icq je 136212827 a jinak sem se na funkci HA ptala gynekolozky a dozvedela jsem se, ze HA zabranuje dozrani vajicka, ale v pripade, ze se nahodou oplodni, tak mu zabranuje v uhnizdeni tim ze vystelka delohy neni dostatecna, pak u nekterych jsou jeste takove vychytavky jako zahustovani hlenu, aby se tam spermie nedostali atd...

Dr.No (Út, 17. 8. 2004 - 10:08)

To že Vám kondom do te´d nepraskl, neznamená, že se to stát vůbec nemůže.Avšak je otázka, jestli tuk obsažený v Pha (vaselína v globulích např.) nenarušuje material kondomu.To by mě zajímalo také.Globula Pha s přítelkyní užíváme také, a také v kombinaci s kondomem. Nám teda zatím nepraskl ani jednou. Ale tato věc by mě fakt také velice zajímala..

Jarka (Út, 17. 8. 2004 - 09:08)

Nevím jak působí PHA na kondomy, protože je nepoužíváme a zcela bezpečně nás PHA chrání už 5 měsíců - to je moje zkušenost. Myslím, že se nemusíš bát, když vám kondom praskl.

Dr.No (Po, 16. 8. 2004 - 17:08)

Leonka:Jenže věc je malinko složitější. Co jsem četl, i když nebereš HA často dochází k tomu, že se vajíčko sice oplodní, ale v děloze neuhnízdí. Aby došlo k "nastartování těhotenství" je potřeba tolika věcí aby to bylo OK, až to hezký není. Kdyby každé oplodnění vajíčka znamenalo těhotenství,´Zeměkoule je už dávno přecpaná...A pak mám takový dojem, že HA brání hlavně tomu, aby se vajíčka neuvolňovala. Ale to fakticky nevím přesně....+ další věci, které brání v průniku spermii do dělohy.

lida (Po, 16. 8. 2004 - 15:08)

Vcera jsme s pritelem poprve vyzkouseli Pharmatex, ale pritel mu moc neduveroval, tak jsme pouzili jeste kondom. Ovsem po styku jsme zjistili, ze mily kondom je v pulce praskly, nikdy se nam predtim nic takoveho nestalo. Ma nekdo podobne zkusenosti, ze by Pharmatex nejakym zpusobem naleptaval prezervativy a poskozoval je?

sluníčko (Po, 16. 8. 2004 - 14:08)

Dr.No: nojo, jehovisti, to je kapitola sama o sobe. Ty me taky rozcilujou. Hlavne proto, ze stojej na ulici a vnucujou svoje nazory, nebo dokonce si dovolej zazvonit u dveri bytu!Ale i tak. Je to kazdeho vec. A toto tema neni o vire, ale o antikoncepci.

Leonka (Po, 16. 8. 2004 - 12:08)

Ja nikomu urcite nic nevnucuju, a ani si moc nemyslim, ze by muj nazor na lidske embrio byl nejak dramaticky ovlivnen virou...jen jsem dlouho hledala nejakou antikoncepci, pri ktere bych mela jistotu, ze nedochazi k oplodneni vajicka a kondom nas uz pomalu prestaval bavit, tak sem mela velkou radost, ze sem objevila Pharmatex a chtela jsem vam to zdelit:)

Dr.No (Po, 16. 8. 2004 - 08:08)

Sluničko:Vysazenej na věřící nejsem, kromě Svědků Jehovových (to přiznávám, a některých dalších. Jen na některé jejich názory, které by nejraději chtěli uplatnit zákonem pro všechny i nevěřící.

sluníčko (Po, 16. 8. 2004 - 08:08)

Dr.No. Jsi nejakej vysazenej, ne? Kdyz pises, NO COMMENT, tak to nekomentuj vubec. To je snad jen jeji vec, jestli veri nebo ne. Nemusis mit kvuli tomu tady nemistny poznamky.

Dr.No (Pá, 13. 8. 2004 - 22:08)

Leonka:K tomu prvnímu odstavci.. jestli jsi doopravdy věřící.. No comment...K druhýmu odstavci.. globule postačí, a kondom tam v té kabelce mohl zůstat. Jen na Pharmatex bych se nespoléhal. Teda nespoléháme. Kombinujeme Pha s kondomem, pro jistotu...

Leonka (Pá, 13. 8. 2004 - 15:08)

Ahojte, vcera jsem se dozvedela o Pharmatexu (svete div se z BravoGIRL, ktere jsem si z hecu koupila do vlaku:) a desne me zaujal, uz jen proto, ze jeho reklamni tvari je Monika Zidkova. Vim o ni, ze je verici a ja take z nabozenskych duvodu nechci pouzivat nejakou hormonalku ci telisko - verim, ze oplodnene vajicko je jiz clovicek, ktery ma pravo na zivot...takze jsem hned odpoledne zbehla s mou 20 mesicni dcerkou do lekarny a nastesti jsem hned u dveri obejvila letak, takze jsem lekarnici nemusela slozite vysvetlovat, co chci - podle toho, jak se na ten letak podivala, by to tak urcite dopadlo:) a nastesti ho nasla a ja uz mam doma krem i globule a hned jsem si jednu dala do kabelky misto kondomu:) a vecer se uz s manzelem tesime, jakt o vyzkousime:) a doufam, ze neotehotnim aspon pul roku, abych aspon dodelala bakalare:))tak se zatim mejte a kdyby nekdo s Pharmatexem otehotnel, tak urcite dejte vedet:)

Reklama

Přidat komentář