Reklama

Pharmatex

Monika (Čt, 2. 9. 2004 - 21:09)

to Buxi: se svěděním jsem měla taky potíž, ale nemám to pokaždý. Udělala jsem tu zkušenost, že hned po aplikaci nesmim moc chodit, jinak to svědí. Potom už ne. A nebo zkus jinou podobu Ph., prej jsou i tablety, ty ja neznam, mam globule. Ale příchod menstruace s tím nemůže souviset, to se mi zdá jako nesmysl. Přítel na to po zkušenostech s HA rád přistoupil a docela rychle jsme si zvykli. Všechno teď funguje mnohem líp...

sluníčko (Čt, 2. 9. 2004 - 14:09)

na ty testy se 100% nespolehejte. Kamaradka si delala dva po sobe, oba negativni - ale pak vyslo najevo, ze je v tom.Nechci strasit. Nekomu to fakt po vysazeni proste jen meska

Sona (Čt, 2. 9. 2004 - 13:09)

to MonikaMuj pritel se nejdriv tvaril na Pharmatex ruzne...(prece jen to neni tak pohodlne jako HAK-tam clovek vubec nejake tehotenstvi neresi)Ale kdyz pak videl co se mnou delaji hormony,jak mam blbou naladu a nemam chut na sex :), tak je ted rad, ze jsem v pohode a uz mu nevadi ze pouzivame Pharmatex.Akorat je blby, ze nemam pravidelny menstr.cyklus. Uz se mi to zpozdilo o 3 tydny, ale tehotna na 100% nejsem.Pred chvili jsem si delala test a je negativni. Asi to telo po HAK potrebuje trochu vic casu na srovnani.

Buxi (Čt, 2. 9. 2004 - 11:09)

Cauky, pharmatex jsem zkusila jednou a vsechno me pak svedilo. Menstruaci jsem dostala o dva tydny driv, ale nevim, jestli to melo souvislost s pouzitim pharmatexu. Stalo se vam to taky?

Monika (St, 1. 9. 2004 - 22:09)

To Sona: Ona i tahle doktorka mi nejdriv doporucila HA, ale pak, kdyz videla me problemy, rekla mi, at neblbnu a nenicim si tim zivot a doporucila mi tohle. Rikala, ze nevyhoda je jen v tech podminkach (mydlo, 5 min.), a proto to doporucuje jen zenam, ktere maji staleho partnera a dovedou se s nim dohodnout, aby to oba dodrzovali. To Iliska: Asi to dober, tech 14 dni uz se da vydrzet, at se zbytecne nerozhodis...

Kris (Út, 31. 8. 2004 - 18:08)

Super! Ak aj doktorka povedala, ze staci prst.. Idem do toho, potom určite napišem :)

Hana (Út, 31. 8. 2004 - 15:08)

Terko,souhlasim s tebou.Moje sestrenice otehotnela pri radnem uzivani HA uz podruhe!A pokazde na to prisla az v patem mesici,byl to pro ni sok.Dekuju vam mooc,ze jste me uklidnili,ze zvlhcene kondomy se pouzivat muzou.Skutecne jsem si oddechla.

zuzu (Út, 31. 8. 2004 - 14:08)

aplikátor u krému má asi 10 cm, beru to od dubna a vše je v poho.... nemydlíme se ani nepoužíváme nic dalšího

iliška (Út, 31. 8. 2004 - 12:08)

Jdu do toho ..jen přemýšlím, jestli dobrat dva týdny prášky nebo se na to vykašlat už teď.

Tereza (Út, 31. 8. 2004 - 12:08)

Myslím si, že se tady někteří obáváte až moc zbytečně. Přece jen léky a podobné přípravky musí projít jakýmisi atesty a zkouškami, ať už jde o účinek či snášenlivost. Samozřejmě nic není stoprocentní a léky jako takové mají vedlejší účinky..., ale konkrétně pokud jde o Pharmatex, nemyslím, že by deklarovaná spolehlivost byla v praxi o tolik nižší, jak si někteří myslíte. Já sama jej používám i s tím rizikem, že je tam nějaké to procento možnosti otěhotnět, a jinak jsem naprosto spokojená. Když několik kamarádek neplánovaně otěhotnělo i při HAK, tak to já raději neplánovaně otěhotním při Phramatexu, bez všech těch hormonů s nepříjemnými (až nebezpečnými - pro mě) vedlejšími projevy.

Sona (Po, 30. 8. 2004 - 22:08)

Moniko, takze doktorka ti Pharmatex schvalila jako spolehlivý?Zajima me to i kvuli tomu, ze spousta doktoru je proti nehormonalni antikoncepci-oni snad propaguji HAK-asi jsou od tech firem placeni, co ja vim...Kazdopadne takovy doktor, ktery by doporucoval neco jineho nez HAK je jako jehla v kupce sena :( bohuzel...

Monika (Ne, 29. 8. 2004 - 23:08)

doktorka mi řekla, že je nesmysl stresovat se tím, jestli to bude dost hluboko.doslova řekla: "prostě si ho dáte na prst a ten tam strčíte". prej je jen důležitý dát mu těch pět minut na rozpuštění a on se prej rozmístí sám. říkala, že není prakticky možný, aby se mu nějaká ta potvůrka vyhnula a že ta látka je natolik silná a účinná, že je to v pohodě. to je všechno, co vím od svojí doktorky.

Kris (Ne, 29. 8. 2004 - 23:08)

Čauko baby, a ste si isté, že keď tú kapsulu zavediem prstom (ja alebo on), že to bude dosť hlboko? Ako je asi dlhý ten aplikátor ku krému? Vie to niekto??? Vďaka za odpoveď.

Sona (Ne, 29. 8. 2004 - 20:08)

Hance:Pharmatexu vadí jakákoli vag. léčba a spermicidy. Ty klasické kondomy tomu nevadi. My používáme Durex.

Dr.No (Čt, 26. 8. 2004 - 19:08)

Spíš než silikonový lubrikant tomu bude vadit zvlhčení spermicidem..O gelech se nic nepíše v příbalovém letáku

Hana (Čt, 26. 8. 2004 - 18:08)

Holky,nenervujte se,pokud po vysazeni HA nedostanete hned menstruaci.Telo se potrebuje nejdriv trochu srovnat.Ja jsem po vysazeni HA prvni menstruaci dostala az za dva mesice.Jeste mam dotaz k te kombinaci Pharmatexu a kondomu.Pharmatex se nema pouzivat s lubrikacnimi gely,protoze snizuji jeho ucinnost,jenze mne se nikde nepodarilo sehnat kondomy bez lubrikantu,cili nevlhcene.Poradite mi nekdo nejakou znacku?Pritel Pharmatexu samotnemu neveri a ja ty pitome obycejne kondomy nemuzu nikde sehnat :-((

nika (Čt, 26. 8. 2004 - 09:08)

Ahojte, prečítala som si takmer všetky príspevky a som rozhodnutá PHA vyskúšať. Vysadila som HAK, kvôli priberaniu, a teraz sa nestačím diviť, ako mi stúpla chuť na sex. Vnútromatermicové teliesko som nezniesla a keďže už po ďalších deťoch netúžim - mám dve, je treba sa chrániť. Som rada, že na PHA sú tu samé pozitívne ohlasy, tak ho skúsim, hlavne keď je spo?ahlivejší ako kondóm. To ma oslovilo najviac. Čaute, prajem všetkým príjemý a spo?ahlivo chránený sex.

Sona (Út, 24. 8. 2004 - 21:08)

Super, to rada slysim, ze je Pharmatex spolehlivy...Ja si akorat musim ted pockat az dostanu menzes (i kdyz zatim nenervuju, budu klidnejsi az to dostanu):)

Jarka (Po, 23. 8. 2004 - 15:08)

Sona: Svůj cyklus znám a přesto i v době ovulace používáme jen PHARMATEX,index spolehlivosti je u něj téměř srovnatelnej s HA, takže mu věříme a zatím nás nezklamal:)

Sona (Pá, 20. 8. 2004 - 14:08)

to SimonaJa to radsi az tak nesleduju, aby me to nestresovalo!:)Predpokladam, ze min. tyden uz mam zpozdeni. Reknu ti, ze kdyz jsem vysazovala HAK poprve a nedostala jsem menzes, byla jsem uplne vynervena. Bala jsem se, ze jsem tehotna. Tak jsem sla na gyndu a on mi dal injekci na vyvolani. Bylo mi po ni fakt hrozne, dostala jsem jen slabe spineni. Protoze jsem nechtela HAK, zmenila jsem gynekologa. Ten mi delal ultrazvuk a rikal, ze v deloze nemam skoro zadnou sliznici-vytvorenou a ze nevypada, ze by se vubec schylovalo na menzes. Presto mi zkusil dat HAK-hruza a des,tak jsem to zase vysadila a od te doby jsem menzes nemela. Moje rada zni:Dej tomu cas, hlavne se nestresuj! Telo si musi zvyknout na stav bez HAK a to chvili potrva. Ja jsem si koupila Gynex a uz ho treti tyden beru. Tak ted by snad ten menzes mohl prijit!:) Dam vedet:) Hlavne klid.

Reklama

Přidat komentář